Treceți la conținutul principal

Dr.Max DioMax pareri forumuri: supliment bun pentru tratarea picioarelor grele si obosite

Pe forumuri parerile despre suplimentul Dr.Max DioMax sunt pozitive si exprima increderea si multumirea.

Potrivit prospectului Dr.Max DioMax ajuta la functionarea normala a sistemului vascular si inlatura senzatia de picioare grele si obosite.

Statisticile medicale arata ca aproximativ 80% din populatia globului sufera de sindromul picioarelor grele si obosite, iar in 50% dintre cazuri acesta este cauzat de insuficienta venoasa cronica.

Dr.Max DioMax contine in compozitie diosmina micronizata si purificata, hesperidina, escina si rutin.

Extractul hidroetanolic din seminte de Castan-salbatic (Aesculus hippocastanum), ajuta la mentinerea circulatiei sangvine normale la nivelul venelor picioarelor.

dr max diomax pareri forumuri tratament picioare grele si obosite


Ingrediente compozitie Dr.Max DioMax:

diosmina micronizata, agent de incarcare (celuloza microcristalina), extract hidroetanolic din seminte de Castan-salbatic (Aesculus hippocastanum) cu 20% escina; extract hidroetanolic din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) cu 95% hesperidina; stabilizator (polivinilpirolidona), agenti de glazurare:(stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), agent antiaglomerant (talc), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), coloranti (dioxid de titan, oxizi si hidroxizi de fier), agent antispumant (trietil citrat), stabilizator (beta-ciclodextrina)), extract hidroetanolic din muguri florali de Salcam-japonez (Sophora japonica) , cu 95% rutin, agent de ingrosare (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare Dr.Max DioMax: 1 comprimat zilnic.

Se recomanda administrarea comprimatelor de Dr.Max DioMax dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichide.

Pe termen lung, pentru prevenirea si tratarea simptomelor legate de picioarele grele si obosite, este recomandat sa adoptati o dieta sanatoasa, bogata in fibre si lichide, sa reduceti consumul de sare si grasimi, care favorizeaza retentia apei in organism, si sa suplimentati aportul de calciu si vitamine.

Practicarea sportului favorizeaza oxigenarea organismului si imbunatateste microcirculatia, motiv pentru care este indicat sa faceti miscare cel putin 30 de minute pe zi.
MAI POTI CITI