Pareri LOZ RAZUIBIL “CHEIA DE AUR” si “ZODIAC X 3” forumuri loteristice. Castiguri pana la 300.000 lei

LOZUL RAZUIBIL ramane unul dintre cele mai indragite produse primit cu pareri pozitive pe forumurile loteristice care isi imbogateste in 2020 portofoliul cu 2 noi serii atractive, pentru care Loteria Romana a pus in  joc foarte multe premii: “CHEIA DE AUR” si “ZODIAC x 3”

“CHEIA DE AUR” si“ZODIAC x 3” sunt noile lozuri razuibile pregatite jucatorilor de Loteria Romana, care beneficiaza de opinii si comentari bune pe forumuri, preri care exprima increderea si anticiparea jucatorilor.

Pentru cele doua noi serii de loz razuibil, cu design atractiv, tematica si coloristica diverse, Loteria Romana pune la bataie un numar total de peste 1,27 milioane de premii in valoare totala de aproximativ 11,5 milioane de lei.

pareri forumi lozuri razuibile zodiac x3 si cheia de aur

Lozul razuibil "CHEIA DE AUR” le da jucatorilor ocazia sa deschida usa norocului si le ofera  sansa de a castiga premii extrem de atractive.

Cu doar 3 lei, toti cei care doresc sa-si incerce norocul pot razui un loz care le poate oferi cheia spre castig.

Pentru lozul CHEIA de AUR Loteria Romana pune la bataie 295.032 de castiguri in valoare totala de 1.830.000 de lei. 

Scara de castiguri cuprinde premii cu valori intre 3 lei si 100.000 de lei, iar premiile cap de afis au o valoare de 100.000 de lei fiecare.

“ZODIAC x 3” este un loz razuibil care pune accent pe forta astrelor. Norocul, chiar daca este schimbator, este mereu de partea celor ce isi incearca sansa.

Fie ca jucatorii aleg sa isi razuiasca propria zodie sau oricare alta din cele 12 ale zodiacului, premii substantiale asteapta sa fie descoperite.

Cei care vor sa-si incerce norocul cu acest loz care are trei zone de joc, trebuie sa plateasca doar 5 lei.

Valoarea totala a premiilor oferite de LOTERIA ROMANA pentru lozul ZODIAC x 3 este de 9.650.000 de lei, iar cele 981.619 castiguri totale sunt distribuite in premii de la 5 lei, pana la 300.000 lei, in timp ce premiile cap de afis sunt in valoare de 300.000 de lei, fiecare!