Printul CHARLES infectat cu CORONAVIRUS. REGINA s-a izolat cu Prințul Filip la Castelul Windsor.

Un purtator de cuvant al Clarence House a auntat ca Prințul Charles a fost diagnosticat pozitiv pentru coronavirus.

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat ca Prințul de Wales a fost confirmat pozitiv pentru Coronavirus.

Acesta a prezentat simptome ușoare, dar starea de sănătate este una bună, acesta lucrând de acasă în ultimele zile.

De asemenea Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu a contactat virusul.

În conformitate cu sfaturile  guvernamentale și medicale, prințul Charles și ducesa de Cornwall se autoizolează acum în Scoția.

printul charles pozitiv la infectia cu coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Casei regale a spus că este imposibil de precizat de la cine a contactat virusul din cauza numărului mare de angajamente publice pe care le-a efectuat în „ultimele săptămâni'.

Până când s-a îmbolnăvit, Printul Charles a continuat să participe la angajamente publice în ciuda crizei coronavirusului, dar a evitat să strângă mâinile, în schimb a folosit un gest pentru a saluta lumea.

În ciuda evitării unui contact strâns cu oamenii acesta „a prezentat simptome ușoare, în rest se menține într-o stare bună'.

Familia regală pare să se fi pregătit deja pentru eventualitatea ca unul dintre ei să poată fi diagnosticat cu coronavirus, aceștia autoizolându-se deja departe de Londra.

Regina Elisabeta a II-a se află cu Prințul Filip la Castelul Windsor, Prințul William și Kate se află in izolare la Amner Hall din Norfolk, iar Charles și Camilla sunt la Balmoral, în Aberdeenshire.