Treceți la conținutul principal

Romanii din Lombardia au fugit spre sudul ITALIEI ca sa nu stea in CARANTINA cand vin in Romania

Cum sa scapi de carantina obligatorie din Nordul Italia si sa te intorci in Roamania fara sa fii banuit ca vii dintr-o zona contaminata cu COVID-19, o miscare incosntienta care ne pune in pericol pe toti.

O miscare gresita care poate aduce epidemia de coronavirus in Romania este cea facuta de romanii din Lombardia care pur si simplu au fugit spre SUDUL ITALIEI după ce au aflat că regiunea a fost închisă prin decret al Guvernului italian.

Au fugit spre locuri în care e mai cald: în Sardinia, în Palma, în Malta. Au fugit peste tot astfel, atunci cand se vor intoarce in Romania, ei sa nu fie bagati in carantina obligatorie stabilita prin hotararea Guvernului roman.

Românii din Lombardia au plecat cu mașinile sau cu trenul acolo unde au văzut cu ochii. Au umplut trenurile noaptea trecută, fără să se gândească vreo secundă că i-ar putea îmbolnăvi pe toți ceilalți.

coronavirus italia informatii desre romanii care se intorc in romania


Unii s-a dus la Roma, pentru ca de acolo să ia avionul și să vină în România fără să fie obligați să stea în carantină.

Știm cu toții cum e sistemul medical din România. Și unii își vor spune că nu e așa grav, că mor doar bătrânii.
Oameni buni, bătrânii aceia vor fi părinții noștri. Fugiți de un virus pe care îl puteți aduce cu voi!

Asta in timp ce o femeie de 70 de ani din Mures este cazul numarul 15 din Romania de coronavirus. Pana acum 5 persoane s-au vindecat, conform testelor. 

Femeia din Mures se afla in carantina in propria locuinta si acum este in drum spre spital. Ea va fi transportata cu o izoleta, conform procedurilor.

Tot astazi a mai fost anuntat de autoritati si cazul numarul 14, al doilea din Bucuresti.

 Autoritățile au interzis activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.
MAI POTI CITI