SOMNUL de frumusete beneficii. Care este somnul de FRUMUSESTE si cand se face.

Somnul de frumusete intre ce ore, somnul de frumusete beneficii, care este somnul de frumusete.
Cand se face somnul de frumusete pentru a avea beneficiile care apar daca ti-ai facut somnul de frumusete.

Ca să avem un ten frumos si stare de sănatate buna nu trebuie să cumpărăm produse cosmetice scumpe si să ne indopam cu vitamine si minerale, ci trebuie doar să respectăm orele de somn.   

Somnul de frumuseţe nu este un simplu mit, iar dacă somnul de noapte este esenţial pentru buna funcţionare cerebrală, somnul de după-amiază este un bun tratament de întinerire şi menţinere a tonusului psihic şi fizic. 

În timpul orelor de somn se eliberează hormonii care luptă împotriva stresului, iar glanda tiroidă va funcţiona în limite normale.

pareri beneficii cand se face somnul de frumusete

Somnul de după-amiază mai este denumit şi somnul de frumuseţe pentru că organismul are timp pentru a-şi reface structura celulară şi de a-şi restabili echilibrul general normal. 

Mai mult, în timpul somnului de frumuseţe, producţia internă de colagen este accelerată, el fiind principalul factor care determină sănătatea pielii tale. 

Privarea de somn determină o scădere a fluxului de sânge către pielea din jurul feței.

Stresul afectează pielea, deshidratând-o, iar un stil de viaţă haotic se observă şi la nivelul epidermei.

Esenţial este, spun medicii, să începem prin a combate stresul, pentru a reduce efectele acestuia asupra pielii, dar şi pentru a avea parte de un somn odihnitor, pentru un ten mai proaspăt şi mai luminos.   

Căderea părului, ruperea, deteriorarea și chiar creșterea părului pot fi afectate de lipsa somnului.

ATENTIE! Pielea pierde mai multă apă când dormi decât în timpul zilei.

Aplicați aşadar un produs cosmetic hidratant mai cremos înainte de culcare și beţi multă apă în timpul zilei pentru a vă ajuta tenul să rămână hidratat peste noapte.

Specialiştii recomandă, deasemenea, o baie caldă seara, care ne destresează şi, de asemenea, deschide porii, o plimbare menită să ne relaxeze sau un masaj care să stimuleze circulaţia sângelui.