TOP 3 SERIALE TURCESTI de dragoste traduse in romana cu rezumate pe scurt online

Lista și descrierea celor mai bune seriale populare turcesti traduse și subtitrate in romana. seriale turcesti de dragoste infinita de vazut la TV, Youtube, și pe site-uri de filme online.

1) Serialul turcesc Dragoste Infinită, titlul original Kara Sevda

Serialul turcesc de dragoste Dragoste Infinită  nu putea să lipsească din recomandările noastre. Serialul Dragoste Infinită, produs în anul 2015, a fost apreciat de peste 2.300.000 de telespectatori.

Pe Youtube, serialul turcesc Dragoste Infinită la fel poate fi găsit cu ușurință cu o simpla cautare.

Potrivit rezumatului, serialul turcesc Dragoste Infinită  istorisește despre tragedia care a luat un număr mare de vieți omenești, despre povestea de dragoste pasională și, desigur, răzbunarea. Protagonistul Kemal, un tânăr obișnuit, fiul unui coafor, lucrează miner.

top seriale turcesti traduse in romaneste cu subtitrare pe care le vezi online


Nihan este fiica unui om de afaceri, care se află pe punctul de faliment. Ea este îndrăgostită de Kemal, iar Emir, un egoist răsfățat și bogat, este nebun după Nihan.

Tatăl lui Emir este gata să facă orice de dragul fericirii fiului său iubit și prin șantajare, cere consimțământul pentru nunta tinerilor.

Nihan și Kemal aparțin unor lumi complet diferite, dar, în ciuda acestui fapt, între ei apar sentimente foarte puternice.

Vor reuși să-și salveze dragostea și să-și construiască fericirea, în ciuda multor obstacole și împrejurări?

2) Serialul turcesc Bahar- Viața Furată

Serialul turcesc Bahar- Viața Furată a făcut audienţe record în România. Lupta dintre Bahar şi Efsun a fost urmărită cu sufletul la gură, seară de seară, la postul TV Kanal D, cucerind peste 2.200.000 de telespectatori.

In serialul Bahar- Viața Furată, conform rezumatului, 2 tineri îndrăgostiți au vrut să-și unească destinele, însă tatăl fetei era împotriva căsătoriei lor.

Ulterior, fata află că este însărcinată și dă naștere unei fete pe nume Bahar.

Copilul a fost trimis într-un mic oraș provincial, unde a și crescut. După ce împlinise 12 ani, Bahar vrea să-și găsească proprii părinți cu orice preț.

3) Serialul turcesc Furtună pe Bosfor

Serialul turcesc Furtună pe Bosfor produs in anul 2014, subtitrat în limba română, a fost urmărit de peste 1.850.000 de telespectatori din România, dar îl puteți găsi acum și pe Youtube.

Serialul turcesc de dragoste, intrigant Furtuna pe Bosfor vă va transpune într-o lume plină de iubire, pasiune, înșelăciune și teste dificile ale vieții. 

Conform rezumatului personajele principale, o fată tânără și frumoasă, Gyulseren, și omul de afaceri foarte bogat, Jihan, luptă pentru dragostea lor, încercând să depășească multe obstacole și invidie.

Gyulseren a crescut într-o familie săracă și a obținut totul prin muncă grea.

Acum are casă, muncă și familie. Jihan trăiește o viață complet diferită. El este bogat, deține o rețea de restaurante care îi aduce un venit constant. Are doi copii și soție, cu care nu a reușit niciodată să găsească fericirea.

Cu toate acestea, el nu a părăsit-o, pentru că a pus onoarea deasupra propriilor dorințe.