TOP CADOURI de 8 MARTIE pentru IUBITA sau SOTIE. Idei CADOURI inspirate de ZIUA FEMEII.

Cadouri speciale de 8 martie pentru sotie sau iubita. Ce cadou perfect de Ziua Femeii poti face atunci cand nu ai ideii sau inspiratie iti este in vacanta.

Barbaţii trebuie să petreacă mai mult timp pentru găsirea cadoului perfect mai ales cu ocazia 8 Martie, care să le bucure pe femeile speciale din viața lor și, în mare măsură, să fie și o declarație de dragoste.

Mulți dintre barbaţi se simt copleșiți de multitudinea de cadouri dedicate lunii martie, deci căutarea darului perfect pentru femeia specială din viața lor poate fi o adevărată aventură!

Pentru cei rămași în pană de idei, iată care sunt propunerile noastre de cadouri perfecte pentru Ziua Femeii.

idei cadouri 8 martie pentru sotie si iubita


Top cadouri de 8 martie pentru sotie sau iubita

1. BIJUTERIILE

De 8 Martie, inclusiv magazinele de bijuterii vin cu o selecție de modele la prețuri promoționale.

Dacă nu vrei să aștepți până atunci și vrei să îi dăruiești bijuteria meritată mai devreme, înainte de a merge la cumpărături ar fi bine să arunci un ochi în caseta de bijuterii, ca să vezi ce stil preferă.

Dacă te gândești să îi cumperi un inel, chiar și fără să fie de logodnă, mai bine ia unul din cutia ei de bijuterii, pentru a-i alege măsura potrivită.

La fel se întâmplă și dacă optezi pentru o brățară sau un ceas. Cel mai bine ar fi să mizezi pe aur, în special cel roz, în tendințe, cu pietre de diferite culori.

2. UN BUCHET MARE DE FLORI SI O FELICITARE

Femeile iubesc florile și adoră să le primească, cum altfel?

De 8 Martie, dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, optează ca şi cadou pentru un buchet imens de flori primăvăratice sau trandafiri roșii, însoțiți de o felicitare scrisă de mână.

3. CEASURI DE FIRMA

Dacă bărbații poartă ceasul ca mijloc de aflare al timpului, doamnele și domnișoarele îl folosesc drept accesoriu pentru a reîntregi ținutele.

Ai o gamă largă de modele de ceasuri ieftine sau scumpe (în funcție de bugetul disponibil), dar ai mare grijă să se potrivească stilului ei vestimentar.

4. COSMETICE DE LUX

Este binecunoscut faptul că femeile adoră să aibă grijă de ele, iar dacă îi cunoști brandurile preferate, de 8 martie nu mai sta pe gânduri.

O cremă de corp intens hidratantă, o mască de față, o cremă pentru ten de lux sunt doar câteva dintre cadourile speciale pe care le poti face de 8 Martie.

5. GIFT CARD DE CUMPĂRATURI

Cum odată cu venirea primăverii femeile trebuie să își schimbe garderoba, 8 martie este ocazia perfectă să îi oferi ca şi cadou o sesiune de shopping sau un card de cumpărături, pentru a-și reîntregi colecția vestimentară.

Spre exemplu, online va fi mereu mai simplu, dat fiind că nu trebuie să o însoțești în mall, iar gama de haine de damă, rochii, pijamale damă, accesorii și bijuterii este uriașă.

În plus, ai și transportul asigurat, prin curier rapid.