VITAMINA C Intravenoasa pentru CORONAVIRUS tratament antiviral sigur si eficient.

Medicii chinezi sunt de parere ca administrarea intravenoasa de vitamina C in cantitati mari este un tratament sigur si eficient in cazul pacientilor infectati cu CORONAVIRUS COVID-19.

Doctorul Atsuo Yanagisawa, sepecialist în terapia intravenoasă, este de parere că această metodă specifică de tratament este extrem de importantă, deoarece efectul vitaminei C este de cel puțin 10 ori mai puternic dacă este administrată intravenos decât dacă este administrată oral.

Atsuo Yanagisawa a declarat că ”vitamina C intravenoasă este un tratament antiviral sigur, eficient și cu spectru larg”.

Vitamina C este recomandarea guvernului chinez pentru tratarea noului coronavirus. 

vitamina c intravenos pareri pozitive tratamentul coronavirusului

Aceștia susțin că banala vitamină C, în cantități mari, poate avea rezultate spectaculoase în cazul pacienților infectați cu noul virus.

Recomandările de dozare a vitaminei C variază în funcție de severitatea bolii.

Acestea pleacă de la 50 si pot ajunge până la 200 miligrame per kilogram greutate corp pe zi, fără a depăși însă doza de 200 mg/kg/zi.

Cu alte cuvinte, un adult ar trebui să primească între 4,000 și 16,000 miligrame de Vitamina C pe zi, intravenos.

Opinia medicilor din China este ca pentru pacienții cu pneumonie neonatală severă și pacienții cu boli cronice, tratamentul cu vitamina C ar trebui să fie inițiat cât mai curând posibil după internare.

Dozele mari inițiate în faze incipiente au puternice efecte antioxidante, reduc răspunsurile inflamatorii și îmbunătățesc funcția endotelială.

Numeroase studii au demonstrat că dozele mari de vitamina C sporesc efectele tratamentelor.

Dozele mari de vitamina C nu eficientizează doar antiviralele, dar mai important, previn și tratează leziunile pulmonare acute și problemele respiratorii grave.