Treceți la conținutul principal

Wiki A.I.Umnov-Denisov cercetătorul rus care pretinde că DACII se trag din SLAVI

Stiati ca DACII se trag din SLAVI? Nu? Ei bine exista un cercetator rus pe nume A.I.Umnov-Denisov care sustine "stiintific" daci au origine slave...

Tezele lui eusului Umnov – Denisov sunt deja preluate în România de diferite site-uri obscure care promovează propaganda rusă anti-occidentală.

Autoritățile române i-au interzis intrarea în România lui A.I.Umnov-Denisov, cercetător rus, care venise să țină o conferință despre descendența slavă a dacilor.

Acesta a fost trimis înapoi în Rusia de pe Aeroportul Otopeni, potrivit unei postări pe Facebook a ambasadei ruse la București.

teoria ca dacii se trag din slavi vine din rusia


A.I.Umnov-Denisov venise în România pentru a-și prezenta tezele pan-slaviste, care susțin că limba română nu are nici o legătură cu limba latină.

Cercetatorul A.I.Umnov-Denisov urma să țină o prelegere pe tema „Triburile dacilor: cine și de unde sunt” la Centrul Rus de Știință și Cultură, centru deschis în urma unui acord semnat în 2013 de fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, în timpul guvernului Ponta.

Mai mult, A.I.Umnov-Denisov urma să țină prelegeri și la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București și Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, potrivit postării ambasadei Rusiei la București.

In anii 1990 un politician rus Jirinovski spunea despre romani ca sunt ” tigani italieni” asa ca sa nu ne mire tezele venite din Rusia!!!
MAI POTI CITI