Treceți la conținutul principal

Wiki DHARIA. Biografia Daria Comanescu, vedeta din spatele piesei SUGAR AND BROWNIES

Vezi care este biografia Dharia (zodia Pesti) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Daria Comanescu. Cele mai frumoase poze cu Dharia  le gasiti pe pagina ei de Instagram @dhariaartist

Ati auzit de micuta artista DHARIA? Numele ei este DARIA COMANESCU este nascuta pe 25 februarie 2005 si are o sora la fel de talentata.

Pe DARIA COMANESCU aka DHARIA am vazut-o la diferite festivaluri de muzica din tara. A impresionat juriul in cel de-al 5lea sezon la NEXT STAR.

Avea doar 10 ani si le-a spus juratilor ca este fascinata de spectacolul EUROVISION. Acum are varsta de 15 ani si a cucerit INDIA unde este VEDETA.

dharia biografie varsta zodia iubit


Indienii i-au acordat tilul de CEA MAI BUNA ARTISTA din INDIA. Conform BILLBOARD 53.000 de producatori de continut au folosit  melodia SUGAR AND BROWNIES ca si coloana sonora.

CE SUCCES rasunator pentru tanara frumoasa si inteligenta. CONSTANTA mai da lumii inca o super artista. DARIA COMANESCU s-a nascut la CONSTANTA.

Pasionata de muzica , desen arte vizuale. La 15 ani DHARIA are pe canalul de YOUTUBE 100 de milione de vizualizari cu melodia SUGAR AND BROWNIES.

Videoclipul este regizat de CRISTIAN TARCEA un alt constantean talentat. Au mai lucrat la melodie IARINA COMANESCU sora cea mare a DHARIEI,  si desigur CRISTIAN TARCEA.

CRISTIAN TARCEA este raspunzator de THRANCE MUSIC. Ce videoclip! DARIA da dovada uriasului talent muzical. Nu e nevoie sa apari dezgolita ca sa cuceresti publicul.

Melodia asta SUGAR AND BROWNIES are atata forta! Si ce versuri frumoase! SI daca DHARIA este pasionata de mica de EUROVISION  ce bine ar fi fost sa o trimitem acolo sa ne reprezinte tara.

Urmariti videoclipul "SUGAR AND BROWNIES" si  asculttai melodia. Iti vine sa o pui pe repeat tot timpul.

VOCEA magnifica a DHARIEI este de departe MULT MULT mai BUNA ca cea a lui ROXEN. Acum melodia care a cucerit INDIA este numarul 1 in  I TUNES- DAnCE cHARTER in GRECIA.

De la TIK TOK la cluburi, baruri, melodia DHARIEI este peste tot.

FELICITARI, Dharia  Tine-o toto asa! Cu siguranta viitorul tau suna bine. Cine se ocupa de promovarea cu adevarta a VOCILOR talentae in ROMANIA?

In loc de ineptele subiecte ca acele de la ACCES DIRECT nu mai bine promovam cu adevarta  VALORILE noastre?

Avem inca copii minunati si talentati slava  CERULUI! DHARIA la 15 ani a impresionat o lume intreaga. Ganditi-va ca in INDIA nu se acorda asa simplu tilul de CEA MAI BUNA ARTISTA.

Si ca dovada a talentului sau DHARIA si echipa au fost invittai si in TURCIA la GALA  GOLDEN PALM AWARDS.

Si ce sa vedeti? Frumoasa DHARIA cu parul ei roscat ce ne aminteste de superba MILLA JOVOVICH a primit un premiu!

Mandri suntem de a nostra CONSTANTEANCA! BRAVO, DHARIA!
MAI POTI CITI