Apa plată cu lămâie este o băutură energizantă care aduce multe beneficii sănătății și siluetei

Sa raspunde simplu si la obiect la intrebari precum: adevarul despre apa cu lamaie. apa minerala cu lamaie beneficii. apa cu lamaie dimineata reteta, cata apa cu lamaie se bea pe zi etc.

Apa plată cu lămâie este o băutură energizantă care aduce multe beneficii sănătății și siluetei. Lămâia ajută la curăţirea organismului şi are conţinut ridicat de vitamina C. 

Se remarcă prin proprietăţile antibacteriene, efectele remineralizante şi diuretice, în plus ajută la arderea grăsimilor şi la întărirea sistemului imunitar.

Bioflavonoizii din lămâie acționează împreună cu vitamina C pentru creșterea capacităților sale antioxidante și contribuie la stimularea sistemului imunitar.

beneficii reteta apa cu lamaie


Unul dintre beneficiile majore ale consumului de apă cu lămâie este acela de a acţiona ca un accelerator în arderea grăsimilor.

Aveti atenţie însă! Dacă suferi de gastrită sau ulcer gastroduodenal, dieta cu lămâie este total contraindicată.

De asemenea, cura cu suc de lămâie nu le este recomandată copiilor şi vârstnicilor.

Apa caldă cu lămâie în fiecare dimineață poate face minuni pentru noi. Această combinație ne scapă și de constipație, de balonare și oboseală.

Este important ca după ce bei dimineața apă cu lămâie să nu mai consumi nimic cel puțin 30 de minune, pentru efecte maxime!

In concluzie, parerea noastra este sa nu ocoliti apa plata cu lamaie!

Consumul apei plate cu lamaie nu este moda, ci un obicei sanatos care are multe beneficii pentru sanatate si ofera un gust placut consumului pentru care apa inca nu e bautura preferata.