Beneficii SCORTISOARA adaugata in CAFEAUA zilnica. Scortisoara mentine creierul în forma.

Miere cu scortisoara cantitati. Apa cu miere si scortisoara inainte de culcare. Miere cu scortisoara forum. Miere cu scortisoara pret.

Parerile nutritionistilor despre scortisoara si beneficiile acestui condiment pentru sanatate sunt mai mult decat pozitive.

Diverse studii stiinfitice au demonstrat că scortisoara este foarte eficienta în combaterea infecţiilor micotice sau fungice.

Scorţişoara stimulează receptorii insulinici, asigurând scăderea glucozei din sânge. Astfel, tensiunea asupra pancreasului scade, metabolismul se îmbunătăţeşte şi inflamaţiile se reduc.

apa cu lamaie miere si scortisoara beneficii pentru sanatate

Trei uleiuri principale numite cinamaldehide, acetat şi alcool de cinamil, intră în componenţa scorţişoarei. 

Cinamaldehidele blochează eliberarea de agenţi inflamatorii în membranele celulare. Aroma scorţişoarei stimulează zonele din creier care îmbunătăţesc memoria şi atenţia.

Antioxidantii din scorţişoară ajută în lupta cu Alzheimerul, cancerul, diabetul şi Parkinsonul, conform studiilor întreprinse de către cercetătorii americani.

Specialiştii au luat în considerare şi un studiu din 2011, care a arătat cum scorţişoara previne Alzheimerul, ajutând la restauratea functiilor cognitive şi la corectarea problemelor de mişcare, după cum au arătat testele efectuate pe cobai.

O jumătate de linguriţă de scorţişoară pe zi poate face minuni pentru sănătate și menține creierul în formă. Mai ales că puteți adăuga scortisoara în cafeaua de dimineață.

Si apropo, puteți îndulci cafeaua cu lapte, deși are o putere de îndulcire mai mică decât zahărul, măcar acesta îngrașă și nu crește colesterolul.