Biografie ANA BADANEU, MISS MOLDOVA 2017 care s-a despartit de rapperul SASHA MAD

Vezi care este biografia ANA BADANEU și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ANA BADANEU. Cele mai frumoase poze cu ANA BADANEU le gasiti pe pagina ei de Instagram https://www.instagram.com/anabadaneu/

EA este ANA BADANEU, detinatoarea titlului MISS MOLDOVA 2017. EL este un rapper " fioros" ca infatisare, tatuat, atletic, un BARBAT BINE.

El un rapper de succes pe numele din buletin  ALEXANDR VLADIMIROVICH LUCACI pe numele de scena SASCHA MAD.

Frumosii s-au cunoscut in vara lui 2019. Erau pretutindeni impreuna  si lumea era convinsa ca iubirea lor va dura.

ANA BADANEU biografia varsta iubit inaltime

In toate fotografiile  pe care cei doi le postau impreuna li se citea fericirea pe fata.

Oare ce s-a  intamplat intre ei ? In luna noiembrie 2019 SASHA MAD a lansat un videoclip in care ANA BADANEU aparea ca si eroina principala.

Un videoclip emotionnat in care SASCHA MAD si ANA erau iubiti. ANA BADANEU a anuntat prima ca nu mai formeaza un cuplu cu SASHA MAD.

Hmmm... Pacat erau atat de frumosi impreuna! Ce sa fi dus la despartirea lor? Orgolii profesionale sau a intervenit o a treia persoana intre ei?

SASHA MAD si ANA au trait o poveste de dragoste prea scurta o jumatate de an impreuna.

ANA BADANEU este o tanara ambitioasa doreste sa aiba intr-o zi propriul show. Pana  atunci prezinta la REN TV emisiunea matinala " NEATA  TOATA DIMINEATA".

A castigat in anul 2017 titlul de MISS MOLDOVA. Nu avea cum sa nu atraga  atentia juriului  trasaturile sale sunt perfecte. Silueta de vis fara pic de grasime un chip de papusa ochii mari,  buze pline.

E uimitor ca ANA are doar 168cm inaltime Si masurile 89-63-93. A reprezentat POLONIA in cadrul concursului organizat de VIP MAGAZIN.

Un supliment in care apareau 24 de fete  frumoase ce reprezentau tarile participante la CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL.

Era vorba de "ECHIPA DE VIS". ANA BADANEU s-a nascut la CHISINAU si a absolvit ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE.

Profesia de model i-a permis sa viziteze cele mai frumoase orase din lume.

ANA a fost la PARIS, MONACO, CANNES, DUBAI.

Frumoasa moldoveanca a participat la concursul "MISS ONELIFE" din BUCURESTI. O prima editie a unui concurs de frumusete unde  premiera fost decontarea cheltuielilor cu moneda noua kriptomoneda.

Energica , prietenoasa ANA isi tine la curent fanii si prietenii cu programul sau prin intermediul retelelor de socializare.

wiki ana badaneu miss modova

Ana vorbeste engleza, limba rusa si desigur stie si limba romana. E cocheta se imbraca cu  gust o tanara in varsta de 24 de ani careia viata i-a zambit.

E  interesant motto-ul preferat al ANEI BADANEU. Adica viata inseamna 10% din ceea ce ti se intampla si 90% de modul in care tu reactionezi la ce ti se intampla.

Si desigur conteaza in viata nu lucrurile materiale ci iubirea , prietenia,credinta.

Nu ne indoim ca vitaa ii va scoate in fata un alt FAT FRUMOS si viata sentimentala va deveni frumoasa.

O fata speciala ANA BADANEU, MISS MOLDOVA 2017! Va vom tine la curent cu viitoarele intamplari din viata brunetei.