Biografie MIHAI TUFAN milionarul care a incercat sa o omoare pe DANIELA HUHULEA

Biografia Mihai Tufan (varsta 47 de ani), regele neîncoronat al Câmpinei, milionarul care a incercat sa isi partenera de afaceri, DANIELA HUHULEA (36 de ani) director în cadrul companiei Elsid, deținută de Mihai Tufan.

Din biografie aflam ca Mihai Tufan ca in  Campina este un fel de Dumnezeu înconjurat de zeci de aghiotanţi si ca se spune că angajaţii săi nici macar nu îndrăznesc să-i pronunţe numele.

Lui Mihai Tufan i se spune simplu, “Domnul…”.

Putin stiu ca Mihai Tufan a fost iubitul "divei" Andreea Marin!

Andreea Marin l-a cunoscut pe Mihai Tufan in 2003, acesta fiind un om cu afaceri de succes in domeniul electrozilor industriali, averea sa actuala fiind estimata la aproximativ 50 de milioane de euro.
mihai tufan biografie wiki andreea marin

La vremea respectiva, Tufan, care locuia intr-o vila la Breaza, detinea o proprietate la Periprava (Tulcea), cateva case in centrul Bucurestiului, o vila la Monte Carlo si cel putin trei masini, un Ferrari, un Grand Cherokee si un Mercedes ML, era intr-o relatie cu iubita sa din liceu, Ramona Ileana.

Presa a relatat insa ca intre Mihai Tufan si Andreea Marin s-a infiripat o idila, dar ca, dupa aproape un an, „Zana Surprizelor” a rupt legatura,  deranjata de faptul ca Tufan, originar din Campina, nu renuntase la Ramona.

La inceputul anilor ‘90, despre Mihai Tufan nu se ştia decât că este un elev rebel din Liceul Energetic din Câmpina.

Soarta i s-a schimbat în momentul în care a intrat în business împreună cu un alt actual miliardar al Câmpinei, Mihai Anastasescu. Au rămas în aceeaşi formula şi în prezent.

Metaleuroest, înfiinţată în 1997, este compania mamă, prin care Tufan şi asociaţii controlează alte zeci de societăţi.