BLID Locanta Romanească dă startul efectuării de livrări la domiciliu

La patru săptămâni după închiderea temporară, Blid Locantă Românească revine pe piața HoReCa și marchează startul efectuării de livrări la domiciliu.

Momentul coincide de altfel cu anunțul de a primi în echipă pe Vasile Nicolae în calitate de bucătar chef, dar și co-owner al restaurantului.

Chef Vasile Nicolae se întoarce acasă. El oricum era partener în Gastroart Media SRL, care deține brandurile Blid Locantă Românească, gastroart.ro și editura GastroArt alături de Elena Zlătaru și de mine.

În urmă cu patru săptămâni cei de la BLID Locanta Romanească au sperat că această criză nu o să dureze atât de mult, iar planul lor era de a ține locanta temporar închisă.
livrari la domiciliu blid locanta romaneasca

Nu au încercat să faca livrări la domiciliu, nu au încercat să vinda vouchere de consum în avans neștiind ce le rezervă viitorul.

Incepand de astăzi au schimbat un pic planurile și încep să livreze acasa, în câteva zile toată logistica o să fie pusă la punct.

Primii 500 de clienți care vor comanda de la BLID Locanta Romanească de peste 100 de lei vor primi bonus o carte a editurii GastroArt.

Încercăm să ne păstrăm specificul cât de mult se poate. Rămânem fideli calității și a folosirii produselor de la producători locali. Suntem o afacere mică, locală, curată și nu avem de gând să ne schimbăm”, a declarat chef Vasile Nicolae.