Castigatori Concurs URSUS 2020 Video Felicitare Stam Acasa pe momente.cool si la TV

Conform regulamentului concursul URSUS 2020 Sarbatorim toti prietenii chiar daca #STAMACASA se desfasoara online pe momente.cool/epicbirthday pana in data de 7 mai 2020.

Un participant la concursul Ursus 2020 Video Felicitare are posibilitatea de a castiga 3 premii, insa cu urari diferite, fiecare aferenta unui sarbatorit diferit.

In cadrul concursului USRUS Sarbatorim toti prietenii chiar daca #STAMACASA , se vor acorda premii pentru fiecare zi a Campaniei.

Premiile URSUS 2020 Stam Acasa constau in:

1. Compilarea unui video-urare incluzand un video de la una dintre cele 4 personalitati , care va fi trimis sarbatoritului si, in cazul in care castigatorii sunt de acordat pe canalele de Social Media ale Organizatorului
castigatori concurs ursus 2020 stam acasa

2. Premiul de la punctul 1 + difuzarea video-ului ales de catre Juriu pe canalele nationale TV, pentru urarile selectate zilnic de juriu.

Pentru a participa la tombola cu premii Ursus 2020 STAM ACASA participantul trebuie sa incarce primul video-ul pentru a putea sa i se genereze link-ul de distribuit catre participantii-invitati.

Atat participantul cat si participantii-invitati de catre acesta au la dispozitie 8 ore sa incarce propriul video ce va contine urarea pe care vor sa o trimita sarbatoritului, din momentul in care participantul finalizeaza completarea formularului din primul pas si apasa pe butonul de trimitere.

Dupa finalizarea inscrierii, participantul are posibilitatea de a distribui urarea facuta cu alti prieteni (participanti-invitati), oferindu-le posibilitatea de a participa si ei la video-ul de urare pentru sarbatorit.

Astfel, Link-ul video-ului va putea fi distribuit prin Facebook, Whatsapp sau manual prin copiere, iar participantii-invitati pot incarca individual propriile videoclipuri pentru sarbatorit.

Toate materialele video incarcate pentru concursul URSUS 2020 video felicitare vor trece printr-o etapa de moderare (aprobare), care urmareste verificarea si respectarea termenilor si conditiilor mentionate.

Perioada de aprobare este de maxim 2 zile lucratoare, din momentul primirii email-ului de confirmare.

ATENTIE! Participantii desemnati castigatori ai tombolei cu premii URSUS 2020 NU au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor / caracteristicilor premiului.