Treceți la conținutul principal

Creditul VIVA online. Pareri forumuri Rambursare, Acte necesare si Avantaje

Părerile despre creditul VIVA online sunt amestecate pe forumurile despre împrumuturi rapide online aprobate rapid cu transferul banilor pe cont bancar sau un card.

Desigur, opiniile negative sunt legate de valoarea DAE a creditului VIVA care este foarte mare daca nu faci rambursarea in timpul specificat de IFN.

Parerile pozitive despre împrumutul online VIVA au ca subiect avantajul că poți să rambursezi anticipat creditul fără comisioane și alte penalități.

Împrumutul online VIVA IFN este o linie de credit cu durată nedeterminată. Cand ai nevoie, poți solicita o sumă de bani la telefon, prin email sau din contul de client Viva Credit.
credit rapid viva online pareri forumuri imprumuturi ifn

Suma rambursată în contul tău de client Viva Credit, mai puțin dobânda datorată, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă.

Principalele avantaje ale creditului urgent VIVA sunt:

Rapid
Dobândă fixă
Credit urgent 100% online
Retragi bani oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie
Plătești dobândă doar pentru suma utilizată
Rambursezi anticipat fără comisioane și alte penalități
Poți rambursa lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată

Că tot am vorbit despre rambursarea creditului rapid VIVA, trebuie să știți că atunci când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. 

NU vor exista astfel costuri suplimentare pentru plata anticipată!

Noi suntem de părere cel mai bine este să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total al creditului VIVA este mai mic.

Împrumutul VIVA Credit este aprobat rapid. În 15 minute primești răspunsul și în 2 ore ai banii pe card.

Transferă-ți bani din contul de client VIVA direct pe card, ori de câte ori ai nevoie. Avantajul e că plătești dobândă doar pentru sumele utilizate.

ATENTIE! Orice decizie de utilizare a unui credit rapid online trebuie cântărită foarte bine.
MAI POTI CITI