Dr.Max Secretie biliara pareri forumuri. Rezumat prospect. Preturi.

Sentimentul parerilor despre Dr.Max Secretie biliara de pe forumuri este unul pozitiv, si exprima in general multumirea si increderea pacientilor in acest supliment alimentar.

Conform informatiilor din prospect, Dr.Max Secretie biliara amelioreaza starile de disconfort digestiv: balonare, constipatie, greata, varsaturi.

Dr.Max Secretie biliara asigura o buna digestie in cazul exceselor alimentare prin emulsionarea si digestia lipidelor si nu in ultimul rand contribuie la stimularea  naturala a secretiei bilei, in cazurile in care activitatea acesteia este incetinita (“bila lenesa”).

De retinut ca bila, secretata de ficat si eliberata in intestin, are rol in digestie si tranzitul intestinal.

Dr.Max Secretie biliara pareri foumuri suplimente naturale pentru bila


Extractul de bila bovina din compozitia Dr.Max Secretie biliara suplimenteaza eficient secretia biliara in cazul consumului excesiv de alimente (mai ales alimente bogate in grasimi si proteine).

Mod de administrare Dr.Max Secretie biliara: 1-2 capsule zilnic, dupa sau in timpul meselor principale, inghitite cu o cantitate suficienta de apa.

Capsulele de Dr.Max Secretie biliara vor fi folosite de copii numai cu acordul si la recomandarea medicului specialist.

Ingredient compozitie Dr.Max Secretie biliara:

Extract de bila bovina 100 mg, stabilizatori (lactoza monohidrat, amidon de porumb), capsula [gelatina, coloranti (dioxid de titan, oxizi si hidroxizi de fier, albastru patent V, galben de chinolina, albastru briliant FCF, galben portocaliu S, negru briliant BN)] agenti antiaglomeranti (dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc si saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Forma de prezentare Dr.Max Secretie biliara: cutie cu 20 de capsule, care la momentul analizei avea pretul de 7,99 lei