FARMACIA ONLINE www.farmBLD.ro BELLADONA pareri pozitive pe forumurile de retail

Parerea clientilor despre FARMACIA ONLINE BELLADONA www.farmBLD.ro extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre farmacii online cu preturi bune si livrare la domiciliu:

1. Sentiment Pozitiv - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Sentiment Neutru - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

S-a lansat FARMACIA ONLINE www.farmBLD.ro. Încercănd, în felul acesta, să vina în ajutorul mamelor cu copii, persoanelor vârstnice sau tuturor celor care, în această perioadă, caută produse pentru imunitate, antitermice sau protecție împotriva COVID-19.
opinii recenzii faramacia online belladona

De aceea, cei de la farmaciile Belladona au decis ca prin intermediul farmaciei online să puna la dispoziție, pe lângă produse fără prescripție medicală (OTC-uri), și produse de îngrijire inclusiv dezinfectanți, mănuși și măști de protecție.

Comenzile plasate online pe toată perioada lunii aprilie 2020, vor avea în colet un cadou din partea farmaciei Belladona.

Lanțul de farmacii Belladona își extinde astfel operațiunile la nivel național, prin intermediul comenzilor și livrărilor prin curier rapid.

De asemenea, produsele comandate pot fi ridicate și din cadrul farmaciei Bellafona din Șoseaua Pantelimon nr. 350, Sector 2, București, unde există un ghișeu special pentru ridicarea comenzilor online, de luni până vineri, în intervalul 08:00  - 20:00.

Rețeaua de farmacii Belladonna a fost preluată anul trecut de către Pharma 1 Health Concept, o companie cu capital 100% românesc.

Farmaciile Belladona au o tradiție de peste 18 ani pe piața locală și se poziționau pe segmentul de proximitate pentru locuitorii din București. Rețeaua cuprinde aproximativ 50 de farmacii.