FLORIN SALAM NUNTA cu ROXANA DOBRE anul acesta. Cand si unde face nunta Florin Salam.

Cancan monden de ultima ora! Florin Salam si iubita sa Roxana Dorbe fac nunta anul acesta!

Florin Salam a anuntat intr-o postare video că e gata să se casatoreasca cu Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit încă trei copii, pe lângă cei doi pe care îi are din prima căsnicie.

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!”, a fost anunțul lui Florin Salam.

La fel de surprinsă ca fanii manelistului celebru a fost chiar iubita sa, Roxana Dobre, semn că cel mai probabil Salam a făcut acest gest spontan, fără a vorbi în prealabil cu frumoasa lui iubită.
nunta lui florin salam cu roxana dobre imagini dintr-un film romantic

Insa sa vedem unde si cand va face Salam nunta cu Roxana deoarece pandemia de Covid-19 a facut ca tipul acesta de eveniment sa se schimbe radical.

Au existat numeroase speculații de-a lungul timpului, potrivit cărora Roxana Dobre urmează să fie mamă pentru a patra oară, alături de celebrul Florin Salam, dar nimic nu a confirmat sau infirmat aceste zvonuri.

Pe tot parcursul filmării, bruneta este surprinsă ținându-se de burtică și poartă o cămasă extrem de largă prin care poate ascunde o eventuală sarcină.

Florin Salam a cunoscut-o pe Roxana Dobre în vara anului 2014, într-un club din Capitală. De atunci, lucrurile au evoluat rapid, iar relația celor doi a rezistat în pofida numeroaselor certuri pe care le-au tot avut.

Roxana Dobre i-a dat lui Florin Salam trei dintre cei cinci copii ai săi: fetele Jacqueline Maria și Rania și un băiețel pe nume Simon Ștefan.

O alta sărbătoare mare în familia lui Florin Salam este faptul ca fiul său, Dani Stoian, va deveni tătic la doar varsta de 17 ani. 

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoina, care se apropie uşor de vârsta majoratului, şi-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a fost etichetat într-o imagine, care a fost postată de iubita lui, unde apare un test de sarcină.

Dani Stoian a ataşat pe fotografie câteva emoticoane cu bebeluşi, să se înţeleagă faptul că un bebeluş urmează să vină pe lume.