Ioana Marcu iubita lui Ciprian Marica vârstă, înălţime, copii

Vezi care este biografia Ioana Marcu iubita lui Ciprian Marica și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are artista Ioana Marcu. Cele mai frumoase poze ale Ioanei Marcu nu le gasiti pe pagina ei de Instagram.

Wiki: Imediat după ce fimuletul în care apare Ciprian Marica, realizat într-un hotel din Cluj, în compania altei femei, Ioana Marcu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de Ciprian Marica.

Desigur Ioana Marcu a vrut să dea de înțeles că relația lor merge mai departe, ea iertându-l pe fostul sportiv, deși imaginile ajunse virale nu i-au picat deloc bine.

Ioana Marcu se iubește de ani buni cu fotbalistul Ciprian Marcu cu care are și doi copii, dar niciodată până acum nu a apărut forțat în tabloide, mai ales având numele alăturat de asemenea evenimente.
ioana marcu marica varsta inaltime copii

Ioana Marcu Marica este o prezență extrem de discretă, precum a și declarat acesta în urmă cu mult timp.

Ioana Marica s-a născut din Constanța și a terminat cursurile Facultății de Medicină. 

Cu toate astea, Ioana Marcu a ales viața de familie, rămânând să se ocupe exclusiv de cei doi copii, în vreme ce fotbalistul era des plecat din cauza activităţilor sportive.

Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Fostul fotbalist și tânăra au doi copii împreună.

Despre vărsta, înălţimea si contul de Instagram al Ioanei Marcu nu am reuşit să aflăm nimic. Lucru care confirma faptul ca Ioana Marcu este cu adevărat o prezenţă foarte discretă în spaţiul public.

Ciprian Marica a devenit tătic pentru prima dată la începutul lunii noiembrie 2016. Nu a durat mult, iar Ioana Marcu a rămas din nou însărcinată.

În 2018, Ioana Marcu a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Tânăra are un corp de invidiat și nici nu ai spune că a trecut prin două nașteri.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, spunea Ciprian Marica despre iubita sa.

Deși formează de câțiva ani buni o familie și au împreună doi copii, Ciprian Marica și Ioana nu sunt căsătoriți.
noriel.ro