Kıvanç Tatlıtug si sotia Başak Dizer in izolare din cauza coronavirusului

Presa turcă anunța că teama de noul coronavirus l-ar fi făcut pe actorul turc Kıvanç Tatlıtug (varsta 36 de ani) să se izoleze la o cabană din afara Istanbulului împreună cu soția sa, Başak Dizer, comunicând cu exteriorul doar prin telefon și petrecându-și timpul plimbându-se sau uitându-se la filme.

Ultimele informatii arata ca ee pare însă că decizia actorului Kıvanç Tatlıtug de a se izola a fost perfect justificată.

Kıvanç Tatlıtug și- a anunțat fanii pe Twitter și pe contul de Instagram că a avut câteva simptome specifice noului coronavirus din China și că în prezent așteaptă rezultatele testului.

actori turci bolnavi de coronavirus


Vă salut pe toți. De 15 zile eu și soția mea stăm doar în casă, dar, reclamând unele simptome, m-am prezentat la spital, unde am fost luat sub observație. Vă rog să nu vă îngrijorați. Sunt bine și aștept rezultatul testului la coronavirus. Vă voi informa. Rămâneți sănătoși!', a declarat Kıvanç Tatlıtug pentru fanii sai.

Pe actorul truc Kıvanç Tatlıtug îl cunoaşteţi din seriale precum „Inimă de frate' sau „Iubire și răzbunare'.

Până la izbucnirea pandemiei de coronavirus, Kıvanç Tatlıtug era în discuții cu producătorii turci pentru a apărea într-un serial original Netflix.

Ultimul serial în care a jucat Kıvanç Tatlıtug s-a numit „Çarpisma' (2018-2019) și a făcut pereche cu actrita Elçin Sangu.

UPDATE! Rezultatul a venit ieri și, așa cum a promis, Kıvanç și-a anunțat imediat admiratorii de pe rețelele de socializare:

„La spital m-am prezentat cu febră ridicată și tuse, mi-au spus că am pneumonie. Am fost imediat tratat. Mi-au făcut și testul pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul este negativ”.