Treceți la conținutul principal

Login contulmeu.reginamaria.ro pentru consultatii online la preturi normale. Clinica Virtuala REGINA MARIA pareri forumuri.

Online prin login pe contulmeu.reginamaria.ro poţi verifica oricând, chiar din faţa calculatorului, programările, consultaţiile, rezultatele analizelor sau costurile investigaţiilor din policlinici.

Pretul unei consultatii online in Clinica Vituala REGINA MARIA este acelasi precum in cazul unei consultatii obisnuite la medicul si specialitatea alese, lucru apreciat pozitiv in parerile de pe forumurile medicale.

Contul Meu REGINA MARIA este instrumentul prin care ai acces la toate informaţiile medicale care te interesează.

In urma completarii online pe contulmeu.reginamaria.ro cererii de programare, un reprezentant REGINA MARIA te va contacta pentru a iti comunica pretul.

login contulmeu regina maria clinica virtuala preturi

Confirmarea consultatiei online in Clinica Virtuala Regina Maria va fi facuta numai in urma acceptului tau final.

La finalul consultatiei online, vizita la medic este salvata in istoricul tau medical si ai acces 24/24 la raportul medical, oricand, prin intermediul Contului Meu pe site-ul reginamaria.ro sau in aplicatia mobila REGINA MARIA.

Pentru a face o programare virtuala, intra in Contul meu REGINA MARIA sau creeaza-ti cont pe contulmeu.reginamaria.ro

ATENTIE! Inainte de a incepe consultatia online in Clinica Virtuala REGINA MARIA, asigura-te ca ai descarcat aplicatia gratuita Microsoft Teams sau ca ai testat functionarea ei din browserul calculatorului, ca microfonul, boxele / difuzorul si camera video functioneaza.

NU este necesar sa ai cont de Microsoft Teams, in pasul urmator vei putea accesa aplicatia ca vizitator (guest).
MAI POTI CITI