Treceți la conținutul principal

Mesaje de Sf. GHEORGHE cu La Multi Ani. Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe.

La Multi Ani de Sf. Gheorghe 2020. Urari frumoase de Sfantul Gheorghe. Nume derivate care își sărbătoresc onomastica de Sf. Gheorghe pe 23 aprilie.

La multi ani pentru tot cei care poarta numele care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe Gelu; Geluța; Geluțu; Geo; George; Georgel; Georgeta; Georgi; Georgiana; Geta; Gheorghieș; Gheorghina; Gheorghița; Gherghina; Ghiorghe; Gheorghița; Gica; Gina.

* Cu ocazia acestei minunate zile de naştere îţi doresc ţie, dragă Gheorghe tot ce este mai bun pe acest pământ şi multă multă sănătate. La mulţi ani!

* Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!
urari mesaje de la multi ani sfantu gheorghe

* La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

* La mulţi ani Gheorghe! Cele mai mirifice lucruri pe care ţi le-ai propus sa ţi se îndeplinească!

* Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!

* Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa! La Multi Ani Georgeta!

* Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!

* In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

* Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

* Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu - Gheorghe. Iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!

* Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!

* Fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

Sfântul Gheorghe este sarbatorit în calendarul ortodox pe data de 23 aprilie. În această zi cu toții suntem alături de cei dragi cu urări speciale în cele mai frumoase mesaje de La Multi Ani de Sfântul Gheorghe.
MAI POTI CITI