Treceți la conținutul principal

Milionarul Mihai Tufan NU si-a INJUNGHIAT sotia Ramona Ileana ci pe DANIELA HUHULEA

UPDATE! Surse judiciare au declarat că cea înjunghiată este DANIELA HUHULEA, director în cadrul companiei Elsid, deținută de Mihai Tufan.

SOCANAT!  Milionarul Mihai Tufan, arestat după ce si-a înjunghiat sotia (Ramona Ileana, proprietara Nobilis) incercand sa o omoare. 

Mihai Tufan si Ramona Ileana au împreună doi copii.

Surse judiciare susțin că milionarul Mihai Tufan a atacat o femeie cu un cuțit, iar apoi s-a tăiat singur pentru a încerca să le spună polițiștilor că a fost vorba de un atac.

Conform biografiei Mihai Tufan este unul dintre milionarii României, cu afaceri importante în energie și în imobiliare.

Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti, Elsid Titu, producător de electrozi.

wiki tragic mihai tufan si-a injunghiat sotia ramona ileana


Din wiki-ul profesionala aflam ca Ramona Ileana deține lanțul de magazine Nobilis, importator al brandurilor Poltrona Frau, Flamant, Eichholtz.

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul in varsta de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.
MAI POTI CITI