MOARTEA Dictatorului KIM JONG din Coreea de Nord intre ADEVAR si INTOXICARE

A murit sau nu dictatorul nord coreean KIM JONG UN? Dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte! 

Aceasta este stirea zilei care a stârnit numeroase controverse în presa internațională și chiar daca nicio astfel de informație socanta nu a fost confirmată încă, cetatenii din Coreea de Nord se așteaptă la tot ce-i mai rău în legătură cu "liderul lor suprem".

Vice-preşedintele de la televiziunea Kong Kong Satellite afirmă că Kim Jong Un ("singurul gras din Coreea de Nord") ar fi mort, citând „o sursă de incredere”.
A vice director of HKSTV Hong Kong Satellite Television, a Beijing-backed broadcast network in Hong Kong, claimed that Kim was dead, citing a “very solid source.” Her post on the Chinese messaging app Weibo has been shared widely on social media, according to a report in the International Business Times.
dictatorul coreean kim jong a murit sau este in moarte clinica

Deasemenea, potrivit presei din China și Japonia, liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte, în stare vegetativă și fără nici cea mai mică șansă de recuperare.

Se pare că persoana care a făcut anunțul este nepoata ministrului chinez de Externe, care ar fi mărturisit pe o rețea de socializare numită Weibo faptul că liderul comunist nord coreean și-a pierdut viața pe patul de spital.

Informația cum că liderul Coreei de Nord ar fi murit nu a fost confirmată de niciun oficial, așa că există, încă, numeroase controverse pe acest subiect.

Mai mult, președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte.

Sâmbătă 25 aprilie 2020, în Coreea de Nord trebuie sa se desfasoare un eveniment extrem de important: aniversarea a 88 de ani de la înființarea Armatei Populare Coreene din 1932, un mare prilej de sărbătoare.

Dacă dictatorul nord coreean nu va participa la eveniment zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte vor fi alimentate și mai mult.