Treceți la conținutul principal

Moldoveanca de 17 ani EVA TIMUS se retrage din muzica dupa criticile pentru SUGAR DADDY ultimul videoclip

Am vazut-o la VOCEA ROMANIEI si la VOCEA RUSIEI. Talentata si ravasitor de frumoasa ea este doamnelor, domnilor EVA TIMUS.

EVA originara din REPUBLICA MOLDOVA canta de la o varsta frageda. In copilarie era pur si simplu adorabila te cucerea cu vocea dar si infatisarea angelica.

Timida , retrasa aproape ca ii era rusine sa fie inconjurata de atata lume care o lauda si ii facea complimente.

S-a nascut in zodia BALANTEI la 12 octombrie 2002. Are doar 17 ani si tot viitorul in fata. Tocmai de aceea  EVA si-a socat admiratorii cand le-a dezvaluit fanilor pe paginile de socializare  zilele acestea ca s-a decis sa se retraga din muzica.

eva timus biografie de vedeta cu wiki interesant


In luna martie 2020 a lansat ultimul videoclip "SUGAR DADDY "aka "SUGARCOMA". Un videoclip in care EVA pur si simplu radiaza de sex appeal.

Multi au inceput sa critice aparitiile EVEI la evenimente si chiar unii au intrecut masura unii ingroziti de puterea de seductie a pustoaice s-u gandit ca trebuie sa ii faca morala.

Ca nu se cuvine sa apara asa de dezgolita  ca doar varsta de 17 ani. Hmmm, ce rautaciosi! Va amintiti de aparitiile la 16 ani a  lui BRITNEY SPEARS sau VANESSA PARADIS?

In fond nu a aparut in PLAYBOY nu a fost implicata in scandaluri nu a fost vazuta iesind din vreun bar  beata sau mai stiu eu ce.

E curios cum o fata atat de frumoasa sa poata fi nesigura pe fortele ei. EVA a spus ca s-a confruntat cu probleme legate de acceptarea de sine.

Atunc icand posta fotografii fata era in intuneric pentru ca  stima sa de sine era zero. Oare de ce nu putea accepta complimentele de ce nu credea cand i se spunea ca este foarte frumoasa?

Dar a gasit salvarea si problema a disparut. EVA spunea ca atunci cand te uiti in oglinda si vezi mereu aceeasi reflectie e  de rau. Si trebuie sa incepi schimbarea.

Daca ai parul drept atunci fa-ti bucle. Si invers. Credeti ca e doar o schimbare de look? Ce functioneaza pentru infatisare merge si pentru interior.

Apropo de bucle EVA a trecut de la parul drept la o coafura cu bucle semn ca e in cautarea schimbarii. fanii au felicitat-o si i-au spus ca e si mai frumoasa.

Eva obisnuieste sa isi tina fanii la curent cu tot ce face de la muzica la  haine locuri care ii plac. De pilda a gasit-o pe sosia ei.

Si a scris uimita in dreptul imaginii ca fatat care arata ca ea. Nu s-a suparat a spus doar "VA IMAGINATI CA NU SUNT EU".

SOSIA EVEI TIMUS pare a fi soraei gemana. E vorba de un model din NORVEGIA. Blonda cu parul in valuri , ochii albastri si silueta perfecta.

Frumoasa e numeste EMMA ELLINGSEN. Ce le diferentiaza pe cele doua blonde? Amnadoua sunt frumoase de pica  doar varsta le diferentiaza. EMA are varsta de 18 ani pe cand EVA are varsta de 17 ani.

Important este ca EVA si-a rezolvat problema legata de acceptatea de sine. "AM INTELES TARZIU CUM FUNCTIONEAZA LUCRURILE. SUNT ZILE IN CARE IMI PLACE CUM ARAT SI ZILE IN CARE NU E ROZ. AM INCEPUT SA MA SCHIMB IN MOMENTUL IN CARe AM INCEPUT SA EXPERIMENTEZ STILUL MEU."

Asta vara EVA a fost in vacanta in TURCIA si a postat fotografii cu ea in costum de baie. Multi au felicitat-o ca rata  bine dar unii au preferat sa o ia la rost cum ca e prea tanara sa posteze asa sexi.

Poate ca e mai bine ca s-a retras din muzica. Cel putin acum . E vremea sa termine scoala sa urmeze o facultate.

Poate isi va gasi alta pasiune. VOCEA II RAMANE TALENTUL NU I-l POATE LUA NIMENI.

EVA a intrat in mijlocul unei branse in care  exista invidii si tot asa. Nu uitati ca EVA TIMUS canta de la  sapte -opt ani.

E vremea sa  isi vada de viata. Sa stea in preajma oamenilor care sa ii dea incredere care sa o motiveze. Poate s-au adunat prea multe.

Poate ar fi bine ca EVA sa ia exemplul ANEI LESKO. Sa voreasca cu ANA care stie cum sa faca fatat clevetitorilor care o  barfesc ca se e xpune prea mult.

Si pe ALEXANDRA STAN au criticat-o. Dar ALEXANDRA a trecut prin prea multe pana la 30 de  ani si stie sa explice celor care o 'musca'.

Un ARTIST ESTE UN ARTIST. Fta frumoasa , EVA TIMUS! Fanii tai te vor sustine in continuare indiferent de ce meserie iti vei alege.

SUCCES si tine-te tare! Vrem sa auzim despre tine si in viitor. Nu te marita prea repede.

Ai vrasta de 17 ani si toata viata inainte.  Pentru cei care ii vor duce dorul aveti la indemna YOUTUBE-ul cu inregistrarile melodiilor interpretate de EVA.

TALENTATA, FRUMOASA, EVA TIMUS!
MAI POTI CITI
answear.ro