OBEGRASS pareri forumuri: protecție digestivă pentru o IMUNITATE crescută!

Obegrass este o protecție digestivă pentru o imunitate crescută, aceasta este parerea majoritara de pe forumuri care rezulta din comentarile si recenziile persoanelor care si-au exprimat opiniile referitoare la suplimentul OGERGRAS!

Conform prospectului, Obegrass ne aduce beneficii majore prin reglarea tranzitului, reducerea, chiar eliminarea proceselor de putrefacție, refacerea și menținerea unei flore intestinale optime și implicit creșterea imunității organismului.

Obegrass, asocierea unică de antioxidanți și fibre cu rol prebiotic, susține sistemul digestiv protejând microbiota printr-o triplă acțiune: vitamina C și resveratrolul cresc imunitatea, complexul de fibre (fructo-oligo-zaharide și chitosan) ajută la echilibrarea florei intestinale și reglarea tranzitului!

obergrass forum pareri prospect preturi farmacie


Complexul de fibre cu rol prebiotic, potențat de antioxidanți, din compozitia Obergras ajută la creșterea capacității de adaptare și a imunității prin stimularea selectivă a creșterii și activității bifidobacteriilor de la nivelul colonului, asigurând totodată și creșterea absorbției calciului!

În plus, prin ingredientele sale naturale, Obegrass poate fi administrat în cure prelungite atât preventiv (în cazul folosirii antibioticelor sau predispoziției la tulburări de tranzit, creșteri în greutate, oboseala cronică), cât și adjuvant la terapiile medicamentoase (reducerea consumului de laxative, boli cronice, etc).

Obergrass NU are efecte secundare, reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase. 

Se administreaza 1 pliculeț cu 10 minute înainte de masă, dizolvat într-un pahar cu apă

Pot beneficia de Obegrass persoanele care trec prin perioade stresante, au tulburări de tranzit sau au fluctuații în greutate, suferă de oboseală cronică, sunt sub tratament cu antibiotice sau pur și simplu vor să aibă grijă de sistemul digestiv și implicit de sănătatea florei intestinale.