Unde găseşti CHEIŢA ASCUNSĂ concurs Bucătar fară Scăpare LIDL care te face câştigător

Rezumatul regulamentului concursului LIDL"Bucătar fară Scăpare" 2020 - 2021 care se desfăşoară online pe pagina de internet Bucătar fără Scăpare surprize.lidl.ro/bucatarfarascapare până în data de 28 februarie 2021.

In vederea indeplinirii obligatiilor legale care ii revin, LIDL va publica lista cu numele şi prenumele participanţilor câştigători ai concursului Bucătar fară Scăpare pe surprize.lidl.ro/bucatarfarascapare

Regulamentul complet al concursului LIDL "Bucătar fară Scăpare" este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania si este disponibil, in mod gratuit, oricarui participant, in format electronic, online pe website-ul surprize.lidl.ro/bucatarfarascapare

castigatorii premiilor bucatar fara scapare lidl au gasit cheita ascunsa


In cadrul concursului LIDL "Bucătar fară Scăpare" vor fi acordate, prin tragere la sorti, 60 de premii constand in vouchere de cumparaturi Lidl in valoare de 200 de lei.

Castigatorii Premiilor oferite in cadrul tombolei cu premii LIDL "Bucătar fară Scăpare" NU au posibilitatea de a primi contravaloarea Premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor / parametrilor premiilor castigate
Conform regulamentului pentru a putea participa la concursul LIDL "Bucătar fară Scăpare" 2020-2021 participantul trebuie sa acceseze siteul surprize.lidl.ro/bucatarfarascapare, unde va gasi imagini cu camerele prin care trece vedeta din episodul serialului « Bucatar fara scapare » (« Serialul ») corespunzator lunii aferente fiecarei Editii din Campanie si trebuie sa gaseasca cheia ascunsa intr-una din aceste camere.

Locul în care va fi ascunsă cheia se va modifica de la o lună la alta, pentru fiecare Editie a Campaniei.

Pentru a identifica cu mai mare usurinta cheia ascunsa, Participantii au posibilitatea de a urmari episodul curent din Serial, accesand link-ul www.surprize.lidl.ro/bucatarfarascapare sau canalul de Youtube Lidl Romania la linkul www.youtube.com/user/LidlRomania.

Fiecare Participant va avea la dispozitie 60 de secunde si maximum 10 click-uri pe care sa le utilizeze in cadrul camerelor virtuale pentru a gasi cheia. 

In cazul in care Participantul nu reuseste sa identifice cheia conform celor indicate mai sus, va fi redirectionat catre un mesaj de tip pop-up in care va fi invitat sa urmareasca episodul curent din Serial pentru a identifica indiciul oferit in cadrul acestuia.

Apoi poate reîncerca identificarea cheii in cadrul camerelor virtuale, urmand pasii indicati in prezentul articol, ori de câte ori dorește, pana reuseste sa identifice cheia si sa se inscrie in Campanie.

Daca Participantul gaseste cheia ascunsa in camera virtuala respectand conditiile anterior mentionate, va fi redirectionat catre formularul de inscriere in Campanie, pentru a intra in tragerea la sorti aferenta premiilor Editiei curente