Unde vezi FILMUL cu DELIA in ipostaze intime care este DEEP FAKE. Ce inseamna un film DEEP FAKE.

Era si timpul ca fenomenul filmelor pentru adulti DEEP FAKE sa ajunga si la Vedetele din Romania. Cautarile dupa unde vad filmul Deep Fake cu DELIA au explodat brusc, dupa ce un montaj video trucat cu chipul Deliei a fost postat online pe un site destinat adultilor.

Desigur, daca va straduiti, dar nu merita va asiguram pentru este de proasta calitate, puteti ajunge sa vedeti acest film trucat cu Delia in ipostaze intime destul de usor.

Ce este un film Deep Fake? Ei bine video-urile de tip "deepfake" sunt create cu ajutorul inteligenţei artificale, iar în acest mod avansat apar fragmente video în care oamenii par să facă şi să vorbească lucruri pe care în realitate nu le-au făcut.

vreau sa vad filmul deepf fake cu delia in ipostaze intime

Cele mai multe dintre aceste imagini trucate sunt specifice industriei pentru adulti.

Firma AI Deeptrace a descoperit într+un studiu pe Internet nu mai puţin de 15.000 de clipuri deepfake în luna septembrie 2019, numărul acestor video Deep Fake dublându-se în decurs de nouă luni.

Sa vedem insă si ce spune Delia despre acest film Deep Fake pentru adulti care a ajuns viral pe internet.

"Am descoperit că circulă din telefon in telefon...această mizerie. Se numeste deepfake! Este un fake făcut în România ..din fericire. Cu o aplicaţie de doi lei. Afară lucrurile stau îngrijorător de bine la acest capitol de tehnologie avansată. Se foloseşte o poză..bună şi functionează pe sistemul face swap! Imaginează-ţi cum te simti să-ţi vezi faţa pusă într-un astfel de context. Sau mai rău...faţa mamei tale..sau a copilului tău. Oricine poate fi o victimă a acestor aplicaţii.în scop de umilire...şantaj...etc! Căscaţi bine ochii şi nu mai credeţi tot ce zboară pe net! Stăm prost la capitolul legi în online...dar cu siguranţă se vor lua măsuri!", a scris artista Delia, pe contul ei personal de Instagram.

Adevarul este ca folosind tehnologia Deep Fake unii au reusit chiar sa creeze filme cu discursuri si mimica faciala ale lui Putin sau Trump.... 

Şi pentru curiosi... adevărata protagonistă a videoclipului Deep Fake cu Delia este actriţa Nicole Aniston!