Câștigători concurs CIUC RADLER 2020. Caștigă pe www.premiiradler.ro cu CODURILE de sub cheiță 3000 euro.

Conform regulamentului concursul Ciuc Radler ”Mixul surprinzător îți oferă premii surprinzătoare” se desfășoară pe întreg teritoriul României, in perioada 04 mai 2020 - 30 august 2020 online pe site-ul www.premiiradler.ro,

Premiul concursului CIUC RADLER 2020 constand in ”Vacanta pe partie” este valabil pentru 2 persoane si se oferă sub forma de voucher Happy Tour si este valabil 1 an de la validarea premiului, timp in care castigatorul trebuie sa se folosească de premiu efectiv.

Castigatorul concursului Ciuc Radler 2020 poate alege orice destinatie de vacanta de pe continentul European într-o statiune de ski la alegere sau poate opta pentru ofertele Happy Tour atâta timp cât se încadrează cu tot pachetul in suma de 3.000 euro.
concurs ciuc radler 2020 castiga 3000 euro

Fiecare dintre premiile constand in ”perechi de manusi inscriptionate Ciuc Radler, ”Caciuli personalizate
Ciuc Radler” și ”Borsete personalizate Ciuc Radler” se vor acorda zilnic, in baza a cate 10 momente norocoase pentru fiecare categorie de premiu.

Fiecare dintre Premiile constand in ”Stabilizatoare pentru smartphone”, ” Ochelari de ski Bollé si Fujifilm
Instax Mini 9, se vor acorda in baza a 1 moment norocos zilnic pentru fiecare categorie de premiu.

Fiecare dintre premiile constand in 51 Plăci de snowboard Lib Tech, se vor acorda prin tragere la sorti, cate 3 pe saptamana dintre toate înscrierile acelei saptamani excepție facand prima saptamana de Campanie cand aceasta începe luni la ora 08.00 si se încheie duminică la ora 23.59.

La concursul Ciuc Radler ”Mixul surprinzător îți oferă premii surprinzătoare” 2020 participă toate produsele de bere marca Ciuc Radler 1.9% alc. vol. si Ciuc Radler® 0.0% alc. vol. in ambalaj de doza de 330 ml si 500 ml. 

Produsele Participante vor avea un design special care anunță concursul si vor conține un cod unic de participare inscriptionat pe cheita produsului. 

Codurile Ciuc Radler sunt alfanumerice și sunt formate din 6 (sase) caractere. Acestea se vor regasi in interiorul cheitelor.