Cum îți faci Facebook AVATAR. Funcția Facebook avatar din telefon.

Tutorial cum îţi faci rapid Facebook Avatar. Cum alegi imaginea pentru Facebook Avatar.

Facebook a lansat de curând funcția de Avatar, modalitatea prin care îți poți crea singur propriul avatar care îți poate exprima, printr-o imagine, propriile stări de supărare, emoție sau fericire. Instrucțiuni pas cu pas pentru Facebook avatar.

Cum îți faci Facebook avatar tutorial pas cu pas.

Urmărește mai jos imagini care te vor îndruma pas cu pas să-ți creezi Facebook avatar

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 1 - Deschide aplicația Facebook de pe telefonul tău. Aplicația funcționează pe iPhone și Android.

cum sa iti faci avatar pentru facebook de pe telefon

Mergi apoi în colțul ecranului, în partea de jos sau în partea de sus (în funcție de versiunea aplicației de Facebook instalată), acolo unde apar cele trei linii orizontale și apasă.

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 2 - Derulează ecranul în jos și atinge acolo unde scrie “Vezi mai multe”/ “See More”

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 3 - Apasă pe “Avatar”/ “Avatars”.

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 4 -  Apasă "Următorul"/"Next" pentru a putea începe joaca. Personalizează avatarul

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 5 - Alegeți nuanța pielii care și se potrivește cel mai bine, apoi apasă “Următorul”/”Next”.

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 6 - Acum vei începe să parcurgi o secțiune de coafură - alegerea părului (ai libertatea să alegi coafură cu păr scurt, păr mediu sau păr lung, bucle, codițe, etc), ulterior vei alege forma și culoarea ochilor, machiaj (dacă este cazul), forma și culoarea sprâncenelor, forma feței, forma nasului, părul facial, forma corpului, îmbrăcăminte/ținută.

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 7 - Imediat cum ai terminat personalizarea avatarului și ești mulțumit de aspectul final, atinge marcajul din colțul din dreapta sus al ecranului.

cum iti creezi avatar de facebook cu chipul tau

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 8 - După ce ecranul îți arată că s-a terminat încărcarea, atinge “Următorul”/”Next”.

Cum îți faci Facebook avatar Pasul 9 - Apasă “Gata”/“Done”.

Pentru a folosi avatarul de Facebook atunci când vrei să postezi un comentariu, atinge fața zâmbitoare de lângă pictograma GIF, apoi atinge pictograma avatar din partea de jos a ecranului ( a patra din stânga)