GEROVITAL Plant cu complexul Microbiom Protect pareri creme Hidratante, Apa Micelara si Crema CC Matifianta

Sa ne facem o părere despre noile produse Gerovital Plant care pot fi cumparate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din magazinul francizat din Bacău, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, inclusiv de pe eMAG.

Pentru estomparea imperfecțiunilor și a urmelor de oboseală, specialiştii Gerovital au creat Crema CC Matifiantă, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, pentru o piele echilibrată și Crema anticearcăn antirid, care îngrijește delicat zona din jurul ochilor, diminuând ridurile.

Programul de îngrijire a tenului conține 3 creme cu beneficii de: hidratante, antirid, nutriție, protecție, energizare, efectul somnului de frumusețe și de oxigenare.

GEROVITAL Plant cu complexul Microbiom Protect pareri forumuri


Crema hidratantă revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora, Crema antirid Gerovital Plant SPF 15 corectează liniile fine și ridurile și restabilește echilibrul microbiomului pielii, in timp ce Crema antirid nutritivă Gerovital Plant stimulează procesele de reparare și regenerare ale pielii, redând frumusețea naturală.

Crema CC Mediu Matifianta Poliplant Microbiom Protect este o crema tip “Color Control”, confera tenului un aspect natural, intr-o singura formula, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenti naturali.

Crema antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 este destinata ingrijirii tenurilor normale sau cu tendinta de uscare, asigurand protectie impotriva proceselor de fotoimbatranire a pielii.

Inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant este complexul poliplant Microbiom Protect, complex format din Equibiome (un extract standardizat din radacină de brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii, protejând microbiomul.

Pentru demachiere, Gerovital Plant aduce Apa micelară, care previne dezechilibrul microbian de pe piele și Fluidul demachiant, care stimulează microcirculația și purifică tenul, îndepărtând și machiajul waterproof.

Apa micelara Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant curata bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati.

Boosterul vitalitate și strălucire Gerovital Plant este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt, având funcția de a stimula respirația celulară și de a revitaliza tenul.

O flora echilibrata si diversa a pielii mentine un ten mai sanatos, mai hidratat, mai putin reactiv. Serul ofera un suport activ pentru revitalizarea tenului si pentru reechilibrarea microbiomului pielii, respectand biodiversitatea si unicitatea acestui ecosistem.