Întrebări de Logică capcană cu răspunsuri pentru copii. Întrebări de logică distractive ușoare sau mai grele.

Întrebări de logică cu răspunsuri distractive și mai serioase pentru copii. Întrebări de logică capcană întrebări de logică întrebări inteligente!

► Dacă ești într-un concurs de alergat și îl depășești pe concurentul al-doilea, pe ce loc vei te vei clasa la final? Răspuns: Pe locul al 2-lea.

►Unde este duminica înaintea sâmbetei? Răspuns: În dicționar.

► Ce se umezește, în timp ce usucă? Răspuns: Prosopul

► Eşti într-o cameră întunecată şi găseşti un singur băţ de chibrit. Ce aprinzi prima dată: Ziarul, lampa sau lumânarea? Răspuns: Chibritul.
intrebari de logica capcana cu raspunsuri

► Dacă prietenul tău sosește mereu mai târziu decât tine, înseamnă că tu ajungi mereu mai devreme?Răspuns: Nu (tu poți ajunge la timp sau târziu, doar că el ajunge și mai târziu)

► Dacă un avion se prăbușește chiar pe granița dintre România și Bulgaria, în ce țară vor fi înmormântați supraviețuitorii? Răspuns: supraviețuitorii nu vor fi înmormântați.

► O rachetă de tenis și o minge de tenis costă împreună 110 euro. Cât costă fiecare, știind că racheta este cu exact 100 de euro mai scumpă decât mingea? Răspuns: 5 euro și 105 euro

► Un melc urcă în timpul zilei pe un copac 3 metri și alunecă noaptea 2 metri. După câte zile va ajunge în vârful copacului care are înălțimea de 10 metri? Răspuns: 8 zile, deoarece în a 8-a zi ajunge și abia noaptea coboară iar 2 metri

► Un șofer de camion intră pe o stradă cu sens unic și merge în direcția greșită. El trece pe lângă două echipaje de poliție, dar oamenii legii nu îl opresc. De ce? Răspuns: pentru că merge pe jos.

► Tatăl Adrianei are cinci fete: Ana, Alina, Anemona și Ariana. Cum o cheamă pe a cincea?Răspuns: Adriana.

► Doctorul îţi prescrie să iei trei pastile în fiecare seară, câte una la fiecare jumătate de oră. În câte minute le iei pe toate trei? Răspuns:60 de minute

► Cât pământ se află într-o groapă de 1 m pe 2 m, adâncă de 3 m, săpată în mijlocul unei păduri de la tropice? Răspuns: Nu se află pământ.