La Mulți Ani FRATELE meu drag. Mesaje de la multi ani pt FRATIORUL meu iubit

Fratele meu La multi ani frate drag! Urări de la multi ani pentru fratele meu mai mic la 18 ani. La multi ani  binecuvântați fratele meu drag mesaje si urări haioase pentru fratele mai mare.

Poate ca aceste mesaje de la multi ani pentru fratele meu vor fi apreciate și vor emoționa mulți ani mai târziu, dar și pentru atât merită efortul, de aceea am încercat sa adunam împreuna cele mai frumoase mesaje de la multi ani fratiorul meu mai mic, urări pentru fratele geamăn sau fratele meu din alta mama.

* Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios. Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat. La multi ani fratele meu iubit.

* Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani fratele meu geaman!

la multi ani fratele meu iubit 18 ani


* Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani fratele meu mai mic!

* Fratele meu mai mare, ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.

* Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI fratele meu drag!!!

* Fie ca viața să-ți ofere o mulțime de beneficii! Iar eu voi fi un magician puternic astăzi pentru tine, astfel încât să fie în puterea mea să-ți dau dragoste și fericire!

* Fratii se primesc pur si simplu, iar prietenii adevarati se gasesc greu. De aceea, un frate care iti este cel mai bun prieten este o adevarata comoara. Iar eu sunt cel mai bogat om. La multi ani!

* Se spune ca iti poti alege prietenii, dar ca nu iti poti alege familia. Trebuie sa-ti marturisesc ceva. Daca nu ai fi fost fratele meu, te-as fi ales sa-mi fii prieten intr-o secunda! Pentru mine e cu adevarat un noroc sa am un frate ca tine. La multi ani!

* Cu multă bucurie și emoție te felicit! Astăzi lumea a devenit mai strălucitoare! Lasă anii și viața să treacă ușor, să nu ai nicio o barieră în realizarea viselor și să primești doar premii de la destin!

* Te felicit cu ziua de nastere, iti doresc viata lunga plina de aventuri si succese alaturi de cei dragi tie, mult noroc in toate deciziile pe care le vei face. Sa reusesti sa treci cu bine peste toate obstacolele, sa tii fruntea sus indiferent de situatie si sa fii increzator in propriile tale forte stiind ca succesul e garantat. La multi ani fratele meu drag!

* La mulți ani! Totul este încă înainte! Un drum cu noi realizări și noi înălțimi! În această zi îți doresc sănătate, multă bucurie, fericire, căldură, dragoste, familia alături și mult soare afară!

* Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat. Dintr-un minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

* Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !

* De ziua ta îți doresc multă fericire fără sfârșit și margine, să o petreci alături de prieteni și familie! Viața să-ți fie strălucitoare și anii să nu zboare atât de repede!

*  Îți doresc fericire, prosperitate, succes, emoții strălucitoare, zâmbete, flori. La mulți ani pentru tine! În viață mereu să ai vise și iubire!