MESAJE de DOR pentru fostul iubit. Mesaje de dor nebun si suferinta pt fostul iubit.

Cateva mesaje de dor pentru fostul meu iubit. Mesaje de dor nebun triste pentru iubitul meu, mesaje de dor și tristețe care te fac să plângi.

Când te simți singură, nu vei putea evita tristele mesaje de dor pentru el,  mesaje de așteptare și dor pentru fostul iubit.

* Nici prietenii dragi, nici munca preferată și nici amintirile plăcute nu mă pot distrage să mă gândesc la tine și nu-mi pot umple goliciunea interioară. Totuși, o bucată de inimă nu poate fi înlocuită. Mi-e dor de tine foarte mult!

* Eu nu pot fără tine și nici nu vreau fără tine, pentru că mi-e dor de tine foarte mult!

* Oare ție îți este dor de mine? Pentru că mie îmi este… și încă cât.

mesaje  triste de asteptare si dor pentru fostul iubit

* Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare răsărit aduce o speranță… Între apus și răsărit sunt ore fără viață… Sunt orele în care ești departe de mine.

* Tu ești mângâierea mea, visul, speranța, soarta mea! Mi-e dor de tine și știu că și ție ți-e dor de mine, ca și cum o bucată din sufletul meu, cea mai importantă, dragă și iubită, mi-a fost ruptă!

* De ploaie te poți ascunde, dar de dragoste n-ai unde deoarece oriunde te-ai ascunde ea la inima pătrunde.

* Unde ești tu, fericirea mea misterioasă? Unde ești tu, dragostea mea veșnică? Mă simt foarte rău fără lumina ta. Totul este diferit fără tine. Nu mă recunosc. Soarele nu este soare, ci un bec, vântul nu este vânt, ci un ventilator. Dorința este de neoprit. Revino!

* Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pentru ca altfel m-as fi topit deja.

* Îmi lipsesc nopțile lungi petrecute cu ține, certurile din nimic, mesajele de bună dimineață sau de noapte bună, vocea blândă și caldă. Ah, îmi e așa dor de ține. Tu erai zâmbetul meu!

*  Mă plimb singură pe străzi, mă uit peste fereastră cu speranță – chipul tău mă urmărește peste tot. Sunt extrem de îngrijorată dacă îți este și ție dor de mine…  Trăiesc așteptând noua noastră întâlnire.

* Dacă nu ma gandesc decat la tine înseamnă ca te iubesc? Dacă te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine înseamnă ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

* Vreau să te văd, să te îmbrățișez, să mă uit în ochii tăi, să uităm toate certurile și necazurile și să fiu cu tine pentru totdeauna.

* Te port in minte și-n suflet. Te simt in aerul pe care-l respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

* Vreau ceva să-ți mărturisesc, nu mai pot ascunde asta de tine, nu vreau să te rănesc, dar trebuie să știi că mi-e dor de tine!

* Daca singurul loc in care as putea fi langa tine ar fi in visele mele…atunci imi doresc sa dorm pentru totdeauna.

* Sper că vei găsi jumătate de minut să mă suni. Mi-e dor de mângâierea ta, de cuvintele blânde, de mâinile puternice! Vreau să te îmbrățișez acum și să te sărut!

* Știu că povestea noastră nu e una cu final fericit și că ce avem este practic imposibil. Dar dorul care mă cuprinde este peste puterile mele. Aș vrea să nu-mi lipsească îmbrățișarea ta și nici să-mi doresc să te am aproape, aș vrea ca amintirea parfumului tău să nu mă răscolească și nici dorința cu care mă privești.