MILIARDARUL rus DMITRY BOSOV gasit mort in casa. Sinucidere misterioasa.

Veste ca un trasnet pentru familie si angajatii milardarului rus DMITRY BOSOV. Acesta a fost gasit mort in casa sa din orasul USOV. Totul s-a intamplat in data de 6 mai 2020.

In apropierea  milardarului a fost gasit un pistol. Investigatorii cerceteaza toate posibilitatile care ar fi dus la moartea afaceristului miliardar si nu exclud varianta ca acesta sa se fi sinucis.

Conform biografiei, DMITRY BOSOV s-a nascut la 27 martie 1968 la BARNAUL in RUSIA.

A absolvit BAUMAN MOSCOW TECHNICAL UNIVERSITY. Imediat dupa absolvirea facultatii a inceput sa vanda calculatoare.

a murit dmitry bosov wiki tragic si misterios

Din anul 2000 DMITRY BOSOV figureaza in topul celor mai bogati oameni de afaceri din RUSIA. mai precis locul 86 in topul celor mai bogati rusi cu o avere estimata la 1, 1 miliarde.

DIMITRY BOSOV a fost actionar majoritar, membru fondator si presedinte al CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE al GRUPULUI ALLTEK.

Compania ALLTEK controla mai multe companii producatoare de carbune SIBERIAN ANTTRACIK, VOSTOKUGOL ca si ulte alte firme.

DMITRU BOSTOV implinise varsta de 52 de ani . Ramane intrebarea: Ce oare il poate determina pe om sa isi puna capat zilelor?

In afara  jobului si a afacerilor era si OMUL DMITRY BOSOV. Cu framantari, griji tristeti si bucurii. Suntem tentati sa credem ca unui miliardar nu ii lipseste nimic.

Si totusi acest om nu a mai vrut sa traiasca. Il plang angajatii si familia.

Toti cei care au lucrat cu DMITRY BOSOV declara ca a fost un OM ambitios,  dedicat meseriei si un sef bun cu angajatii.

Devine viata noastra din ce in ce mai imprevizibila? De cand s-a declarata epidemia globala  cu COVID 19 numarul sinuciderilor a depasit cu mult pe cel al mortilor rapusi de  virusul ucigas.