NUME de FETE care atrag succesul în viață. Nume de fete norocoase şi unice.

Listă cu nume de fete care, prin semnificația lor, se spune că atrag succesul în viață. Nume de fete recomandate pentru a reuși în viață.


Numerologii sunt de părere că fetele care poartă acest nume care atrag succesul în viaţă sunt, în general, sensibile și au un suflet bun, dar odată ce cresc încep să dovedească niște calități de lider pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

1. Sofia - are origine greaca și înseamna "ințelepciune", iar persoanele care poarta acest nume se remarca prin seriozitatea și ințelepciunea cu care tratează problemele importante in viata.

2. Ana - Acest nume de fată norocos care atrage succesul provine din limba ebraică, unde înseamna "darul lui Dumnezeu".

De obicei, fetițele botezate cu numele de Ana dovedesc că se ridică la înălțimea semnificației și pot schimba în bine viețile celor din jur. Sunt fetițe independente și sincere, care ating succesul prin felul lor de a fi.

top nume de fete care atrag succesul in viata si sunt norocoase


3. Alexia, Alessia, Alesia - Toate cele trei variante provin din cuvântul grecesc 'alexo', care are semnificaţia de 'a apăra, a ajuta'.

Fetele care poartă numele de Alexia, Alessia, Alesia sunt de multe ori foarte bune și săritoare, ceea ce poate părea mai degrabă un defect uneori, dar pe termen lung se dovedește adesea că binele făcut se întoarce.

4. Ema - este un nume special de fata care are origine germană si înseamna "întreg, universal", iar persoanele care poarta acest nume se evidențiază prin dorința de a fi perfecte si de a reusi sa facă tot ceea ce isi propun.

5. Clara - este un nume de fata care atrage succesu care îşi are originea în limba latină și înseamnă 'luminous, sclipitor'.

Fetele botezate cu numele de Ema astfel sunt foarte vesele și deschise, având curajul de a încerca lucruri noi la vârste la care alți copii sunt complet dependenți de părinți. Acesta va fi atuul lor în viață.

5. Nadia - este un nume de fată care provine din limba slavă, unde 'Nadezhda' înseamnă 'speranță'.

Fetele botezate cu numele de Nadia sunt încrezătoare în forțele proprii, foarte serioase și muncitoare. Chiar dacă nu sunt foarte sociabile, sunt foarte educate și știu cum să se comporte cu toți cei din jur.

6. Ioana - este un nume norocos de fata care vine din numele evreiesc Yohanna, a cărui senficiaţie este: 'binecuvântarea Domnului'.

De cele mai multe ori, fetele care poartă numele de Ioana sunt foarte norocoase, dar trebui să știe cum să profite de lucrurile bune care li se întâmplă.

7. Maria - este un nume de fată care provine din limba ebraică și înseamnă 'copil dorit'.

Fetele botezate Maria sunt vesele și aduc multă bucurie în viețile celor din jur.

Succesul lor în viață vine din atitudinea deschisă și sinceră, dar și din curajul de a-și asuma riscuri.