OLAPLEX pareri forumuri: kit tratamente ca la salon cu preturi accesibile.

Am analizat comentariile si opiniile de pe forumurile cu topicuri specifice despre: olaplex 3 pret, olaplex 3 pareri, olaplex pret farmacia tei, olaplex pudra decolorant, olaplex kit pasul 3 pret si am obsevat ca părerea principala este una pozitiva si care exprima increderea consumatorilor in tratamentele OLAPLEX.

Olaplex nu este doar un alt tratament pentru par, ci un sistem complet de reconstructive capilara, ce permite repararea firelor de par, legaturilor distruse in timpul diverselor procese chimice la care te supui in timpul coafarii, vopsirii sau altor proceduri la care apelezi in numele frumusetii.

Daca dupa multi ani de supus parul la tot soiul de schimbari, acesta pare a isi fi pierdut si ultima urma de stralucire si daca nu il aranjezi arata nu chiar foarte dragut, Olaplex iti ofera o a doua sansa, ii da parului tau o adevarata “resetare”.

olaplex 3 pareri forumuri tratamente par ca la salon

In plus, Olaplex permite stilistilor sa faca o multime de experimente pe parul clientelor, sa le creeze acestora look-uri fabuloase, intrucat au alaturi tratamentul de incredere Olaplex.

Ai parul brunet si vrei sa devii blonda dupa doar o sesiune de mers la salon? Nicio problema, se rezolva numaidecat gratie kiturilor de tratament Olaplex.

Olaplex este un produs FARA siliconi, sulfati, ftalati, DEA, aldehide, si nu este testat pe animale. Olaplex reconstruieste legaturile disulfide din structura firului de par. Aceste legaturi se rup in timpul serviciilor termice, mecanice si chimice.

Olaplex este un instrument util si usor de folosit, care aduce beneficii importante atat stilistului cat si clientelor sale.

Cu acest produs inovativ putem sa obtinem performante sporite pe par. Folosind zilnic Olaplex veti descoperi metodele de lucru care vi se potrivesc cel mai bine.

Primul pas (pasul numarului 1) al tratamentului Olaplex se numeste “Bond Multiplier” – multiplicator de legatura, ce se poate combina cu orice tip de vopsea, baleyage ori pudra decoloranta, astfel ca indiferent cu ce ai prefera sa iti faci o schimbare de look, dorinta ta va putea fi realizata.

In plus, Bond Multiplier poate fi folosit si de sine statator, ca si tratament, iar parul tau va arata si in acest caz fabulous.

Urmatorul pas al tratamentului Olaplex este reprezentat de catre “Bond Perfector”, perfectorul de legaturi ce se va aplica dupa clatire.

Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute pentru a putea beneficia pe cat posibil de calitatile din compozitia sa chimica.

Olaplex Number 3, asa-numitul Hair Perfector reprezinta de fapt, asa cum v-ati dat probabil deja seama, pasul numarul trei si ultimul al tratamentului Olaplex si este momentul in care “problema” se muta de la salon, din mainile stilistului sau coafezei in ale tale.

Hair perfector este tratamentul pentru acasa, ce se recomanda a fi folosit o data pe saptamana.

Acesta mentine integritatea, stralucirea, puterea si structura parului pana la urmatoarea programare la salon a clientei ce a fost rasfatata cu Olaplex.

Acest tratament se lasa minim 10 minute pe par inainte de spalare, iar pentru a maximiza efectele il puteti chiar lasa peste noapte.

De fapt, Kim Kardashian chiar asa foloseste tratamentul Olaplex, de aici si exprimarea ca face minuni “peste noapte”.