Treceți la conținutul principal

Pareri Bach 9 Clematis (Curpen) Picaturi remediu floral apreciat pe Forumurile Naturiste

Bach 9 Clematis este un remediu floral Bach din curpen de padure (clematis/Clematis vitalba) produs de Original Flower Remedies pentru tratarea interesului scazut fata de situatii actuale care se bucura de păreri pozitive pe forumurile despre remedii florale anxietate, atacuri de panică etc.

Minte absenta si visatoare; lipsa interesului pentru prezent. Persoane care traiesc intr-un viitor imaginar si iluzoriu, sperand ca totul va fi bine candva.

Privire indepartata, de visator pierdut in ganduri. Au nevoie de mult somn. Pot avea memorie slaba sau pot lesina cu usurinta. Toate acestea dintr-o dorinta inconstienta de a evada din lumea aceasta, in care nu se simt ca acasa.

Pentru cei visatori, somnolenti, incomplet treziti, fara un interes prea mare in viata. Oameni linistiti, nu foarte fericiti in circumstantele lor actuale, traind mai mult in viitor decat in prezent, cu speranta unor vremuri mai fericite in care idealurile lor se pot implini. Daca sunt bolnavi, unii dintre ei fac eforturi mici sau nu fac nici un efort pentru a se insanatosi, iar in anumite situatii chiar isi asteapta moartea sperand la vremuri mai bune, sau poate sa revada o persoana iubita pe care au pierdut-o.” Dr. Edward Bach

remedii florale bach anxietate atacuri de panica pareri forum


Aspecte specifice remediu floral Bach Bach 9 Clematis: a visa cu ochii deschisi, visatori, retrasi, lipsa de concentrare.

Recomandari remediu floral Bach Bach 9 Clematis:

a) pentru persoanele care au tendinta sa traiasca in propriile lor visuri, manifestand putin interes pentru lumea reala, predispozitie la accidente, cei care viseaza cu ochii deschisi;

b) pentru animalele/animalele de companie care nu manifesta un interes evident pentru ce este in jurul lor, cele care dorm tot timpul, au probleme de atentie sau par a trai mai mult in vis decat in prezent.

Ingrediente Bach 9 Clematis (Curpen): 99,8% alcool din struguri 27% vol, 0,2% C5 extract floral de Clematis vitalba.

Nu contine in compozitie alergeni. 100% natural, fara efecte adverse!

Mod de administrare remediu floral Bach 9 Clematis (Curpen):

Pentru o singura esenta: 2 picaturi intr-un pahar cu lichid, care se bea pe parcursul unei zile in 4 prize

Pentru amestecuri de mai multe esente: adaugati cate 2 picaturi din fiecare esenta (puteti amesteca maxim 7 esente) in 30ml apa si consumati cate 4 picaturi de 4 ori pe zi.

Doza maxima recomandata pentru consumul zilnic este de 4 picaturi de 4 ori pe zi.

Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.
MAI POTI CITI