Pareri forum TotalConvert.ro oferte telefoane si laptopuri second hand la cele mai bune prețuri

Parerea comentariilor de pe forumuri despre TotalConvert.ro magazin online second hand telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto și video:

a) Utilitatea magazinului online: 4,30 din 5

b) Funcționează serviciile asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este magazinul online usor de utilizat: 4,10 din 5

d) Sunt serviciile de calitate bună: 4,30 din 5

e) Este magazinul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu magazinul online TotalConvert.ro second hand: 4,30 din 5

totalconvert.ro second hand online pareri forum


"Am fost foarte multumit de serviciile oferite de acest magazin. Un loc in care poti gasi o gama vasta de produse la preturi excelente. Nu de putine ori am fost surprins sa vad produse noi / sigilate la jumatate din pretul de magazin. Recomand" sună unul dintre comentariile apreciative de pe forumuri

Magazinul online TotalConvert.ro a fost creat din dorința de a vă oferi un cadru civilizat și sigur de tranzacționare a obiectelor second hand, pentru efectuarea de operațiuni de schimb valutar și împrumuturi rapide de tip amanet.

Vă invitam în zona Dristor, pe bulevardul Camil Ressu nr 4 să vizitați showroom-ul TotalConvert de produse electronice second hand.

Aveți posibilitatea de a cumpăra telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto și video, monitoare, televizoare, ceasuri, console și multe altele, la prețuri foarte avantajoase.

Produsele comercializate de  TotalConvert.ro sunt testate, în stare buna de funcționare, recondiționate unde a fost cazul și se oferă cu accesorii, iar unele full box.

TotalConvert.ro vă oferă drept de retur în 48 de ore după achiziție, timp în care puteți testa produsul și decide dacă vi se potrivește.

De asemenea puteți opta pentru garanție de 12 luni.

TotalConvert vine în întâmpinarea clienţilor și prin posibilitatea de schimb sau achiziție directă a obiectelor pe care nu le mai folosiți, pentru care vă este făcută o evaluare și primiți banii pe loc.