POLY MAX Crystal Express păreri forumuri adeziv și etanșeizant universal de la BISON

Părerea comentariilor si recenziilor despre POLY MAX Crystal Express de pe forumurile cu topicuri despre adezivi si etanşeizanţi de construcţii de calitate superioară.

➤Utilitatea produsului: 4,20 din 5
➤Funcționează produsul asa cum este descris: 4,30 din 5
➤Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5
➤Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
➤Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5
➤Au avut altii o experiență buna cu adezivii Poly Max : 4,40 din 5

Conform fişei tehnice Poly Max Crystal Express este un adeziv şi etanşeizant universal, de calitate superioară pe bază de MS polimeri. 

Poly Max Crystal Express este indicat pentru lipirea, fixarea şi etanşarea oricăror tipuri de materiale e construcţii pe orice tip de suprafaţă (netedă, poroasă şi nonporoasă).
Poly Max Crystal Express pareri preturi fisa tehnica

Poate fi folosit la interior şi la exterior. Transparent 100%, foarte puternic, permanent elastic, foarte rapid.

DOMENIU DE UTILIZARE POLY MAX Crystal Express

Lipeşte: sticlă, piatră, piatra naturală, beton, decoraţii, materiale plastice, lemn, PAL, placaj HPL (trespa), fier, aluminiu, zinc, (inoxidabil), oţel şi alte materiale, plăci ceramice, plută şi oglinzi.

Fixează: plinte, şipci, glafuri, praguri, elemente pentru acoperiş, panouri de construcţie, materiale zolatoare, gips carton, ornamente din polistiren şi rame decorative.

Etanşează: în domeniul  construcţiilor mbinările elementelor de la ferestre, rame, elemente de la acoperiş, acoperişuri, jgheaburi, pereţi, lucarne şi hornuri. Indicat şi pentru etanşarea îmbinărilor de la ferestre.

Poly Max Crystal Express NU este recomandat pentru polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE şi bitum.

Instrucţiuni de utilizare POLY MAX Crystal Express Bison:

Lipire şi fixare: Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului, ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi la minim 0,5 cm.

Etanşare: decupaţi duza oblic, în funcţie de dimensiunea îmbinării. Lipire şi fixare: aplicaţi adezivul în linii sau puncte pe o singură parte (la 20-40 cm).

Aplicaţi întotdeauna adeziv în colţuri şi pe margini.

Îmbinaţi părţile în poziţia corectă (nu mai târziu de 10 minute de la aplicare) şi presaţi ferm sau bateţi uşor cu un ciocan de cauciuc.

Dacă este necesar, asiguraţi prinderea materialelor grele timp de 24 de ore.

Etanşare: introduceţi adezivul în zona de etanşare cu ajutorul aplicatorului.

Uniformizaţi adezivul (nu mai târziu de 10 minute de la aplicare) cu un cuţit sau cu degetul umed (de preferat cu soluţie de apă şi săpun).

Neteziţi îmbinarea pe verticală de jos în sus. Se va forma o peliculă după aprox. 15 minute. După câteva zile, în funcţie de grosimea stratului aplicat, se va întări complet.

Pete/reziduuri: Petele proaspete se îndepărtează cu terebentină. După uscare, adezivul se îndepărteaza doar pe cale mecanică.