PREDICTII FENG SHUI PENTRU LUNA MAI 2020: Sobolan, Maimuta si Mistret remedii Feng Shui recomandate

Predictii si previziuni Feng Shui pentru luna mai 2020

1) Previziuni Feng Shui Mistret luna mai 2020 (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Ca si nativ al zodiei Mistret in luna mai 2020 te simti activ si plin de viata. Cu cat ai mai multe lucruri de care sa te ocupi, cu atat esti mai fericit. Incearca sa ramai cat mai ocupat.

Chiar daca stai acasa, acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa iti faci o lista cu ceea ce trebuie sa faci. De fiecare data cand vei bifa ceva de pe lista, te vei simti mai implinit decat pana acum.

O noua oportunitate te asteapta in orizontul apropiat, continua sa te straduiesti, iar rezultatele nu vor conteni sa apara.
remedii feng shui mai 2020 maimuta sobolan mistret

Daca inca nu ai inceput sa iti dezvolti noi abilitati, acum este momentul sa incerci. Avand in vedere faptul ca norocul bunastarii este de partea ta, sporeste sansele de castiguri financiare plasand in sectorul Nord-Vestic

Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta. Poarta asupra ta remediul Feng Shui Cardul cu amuleta pentru succes pentru a iti deschide noi cai catre succes.

2) Previziuni Feng Shui Sobolan luna mai 2020 (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

In luna Mai Steaua Victoriei aduce norocul de partea ta, transformand aceasta luna intr-un moment oportun pentru a-ti dezvolta abilitati noi sau pentru a incerca ceva diferit, din afara zonei tale de confort.

Chiar daca viitorul pare incert, profita la maximum de timpul pe care il ai acum, timp pe care nu l-ai avea in mod obisnuit.

Este poate cel mai potrivit moment pentru a te apuca de cursuri online pe un subiect care te pasioneaza.

Pentru a dezvolta capacitatea de invatare si pentru ca pe viitor cele invatate sa iti aduca prosperitate si abundenta, poarta asupra ta Amuleta cu bufnita si busola.

Rasfata-te, fa ceea ce te pasionează, orice ai fi vrut sa faci atunci cand erai la birou dar nu iti permitea timpul.

Doar pentru ca trebuie sa stai in casa nu inseamna ca nu ai nevoie de un program. In fiecare zi fa-ti o lista cu ceea ce doresti sa faci. S-ar putea sa descoperi ca in tot acest timp petrecut in casa ti-ai gasit o noua pasiune.

Pentru a potenta succesul si pentru a trece mai usor peste obstacolele care iti pot iesi in cale plaseaza pe biroul de acasa remediul Feng Shui Calul victoriei.

3) Previziuni Feng Shui Maimuta luna mai 2020 (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pe cei aflati sub semnul Maimutei ii asteapta o luna linistita. Esti mai relaxat din punct de vedere sufletesc si gasesti comunicarea cu ceilalti mult usor de realizat.

Nu-ti face griji daca luna trecuta a fost putin mai haotica in ceea ce priveste relationarea cu cei din jurul tau.

Ai sansa de a iti repara greselile facute. Apar noi oportunitati, iar ceea ce poti castiga de pe urma acestora tine mult de atitudinea ta fata de ele.

Incearca sa adopti o gandire pozitiva, spune da inainte de nu. Chiar daca nu cauti ajutor, acesta iti este oferit, deci nu-i intoarce spatele persoanei care este dispusa sa te ajute.

Plaseaza remediul Feng Shui Wu Lou auriu cu zeul Sau al longevitatii pentru a spori nivelul energiei si pentru a te feri pe cat posibil de energiile de boala.

Pentru atrage curajul si determinarea asupra ta plaseaza pe birou Testoasa Dragon cu pepita pe spate din bronz.