Rezumat serial JOCURILE TIMPULUI toate episoadele din 11 mai 2020 la TVR 1

Publicul iubitor se de seriale produse de NETFLIX are motive de bucurie. Din 11 mai 2020 sunteti invitati sa urmariti serialul spaniol EL MINISTERIO DEL TIEMPO.

In romaneste titlul serialului este "JOCURILE TIMPULUI". Conform rezumatului JOCURILE TIMPULUI este un serial de 42 de episoade si patru sezoane. In 5 mai 2020 spaniolii asteapta sa vada premiera celui de-al patrulea sezon.

Acest serial ce va va purta in cele mai importante momente ale istoriei SPANIEI va va placea mult mai ales daca va numarati printre  admiratorii istoriei, culturii artei din SPANIA.

Publicul va avea ocazia sa ii cunoasca pe REGINA ISABELA DE CASTILIA minunatii scriitori LOPE DE VEGA si MIGUEL CERVANTES pictori faimosi PABLO PICASO si altii ca ei ce au facut din SPANIA o tara  frumoasa.
rezumatul episoadelor serialului jocurile timpului
Veti pasi intr-o calatorie cu ajutorul unor eroi care vor avea ocazia sa salveze lumea  prin intermediul MASINII TIMPULUI.

Actorii CAYETANA GUILLEN CUEVO, NACHO TRAVEDA, HUGO SILVA, AURA GARRIDO, JULIAN MARTINEZ sunt gata sa va arate intamplarile  si eroii pe care  ii vor intalni de-a lungul calatoriei in TIMP.

Vom  fi martorii povestii  eroinei AULEILA o studenta din secolul al XIX-lea si a unui paramedic RODOLFO SANCHEZ.

Ei vor fi recrutati de un minister secret numit MINISTERUL TIMPULUI si vor pleca intr-o misiune.

Pe parcursul episoadelor se vor alatura si alti membri si impreuna trebuie sa salveze lumea de oameni rai care vor sa distruga totul dar mai ales sa deturneze cursul istoriei.

Studenta si paramedicul vor avea la dispozitie niste usi care le vor permite sa calatoreasca cu MASINA TIMPULUI.

Un serial placut actori minunati care va vor ajuta sa  fiti mai optimisti. Va veti indragosti de eroii nostri.

Caractere diferite, abilitati  secrete  darzenia unor oameni decisi sa isi duca misiunea pana la capat.

O singura problema ar mai fi. Primele doua sezone au putut fi urmarite la postul spaniol LA1.

In 2017 cel de-al treilea sezon a aparut NETFLIX care a cumparat dreptul de productie si imbunatatiri.

Si s-au filmat si scene exterioare. Pe 5 mai 2020 va avea loc premiera celui de-al patrulea sezon. Va putea fi vazut tot la postul LA 1 dar si pe canalul de streaming spaniol ALACARTA al RTVE.

Problema este ca intelegerea dintre postul LA1 si ALCARTA a expirat pe 20 februarie 2020. Sa vedem daca si romanii vor putea vedea toate cele patru sezoane ale serialului JOCURILE TIMPULUI aka EL MINISTERIO DEL TIEMPO.

Daca veti indragi serialul stiti cum este cu serialele produse de NETFLIX veti devii dependent. Si pana vor fi  vazute cele trei sezoane JOCURILE TIMPULUI va fi diponibil si sezonul al 4 -lea.

Savurati serialul JOCURILE TIMPULUI si ramaneti optimisti!