Treceți la conținutul principal

SICURO SLIM forte ceai pareri beneficii ingrediente. Recenzii SICURO SLIM Forte Indian Kino.

Sa ne facem o părere despre Sicuro Slim forte ceai ale carui recenzii pe forumuri cu topicuri și comentarii despre slăbire sănătoasa şi eficiente sunt atât pozitive cât şi negative.

Vorbim aici de fapt despre doua ceaiuri SICURO SLIM, şi anume: SICURO SLIM Forte Goji şi SICURO SLIM Forte Indian Kino.

În ambele variante, Sicuro Slim ceai ajuta la scaderea in greutate, la eliminarea excesului de apa din organism, reduce balonarea, ajuta tranzitul intestinal si taie pofta de mancare.

Ambele variante de ceai, atât SICURO SLIM Forte Goji cât şi SICURO SLIM Forte Indian Kino au preţul de 55 lei.
sicuro slim forte ceai pareri forum

SICURO SLIM Forte Goji Ingrediente compoziţie

Frunze de Goji (Lycium barbarum) , Frunze de Ceai Verde (Camellia sinensis) , Flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) , Fructe de Coriandru, (Coriandrum sativum) , Bucăți de Măr (Malus Pumila), Flori de Soc (Sambucus nigra), Frunze de Afin (Vaccinium myrtillus), Rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinalis), Frunze de Senna (cassia angustifolia), Frunze de Roiniță (Melissa officinalis), Frunze de Dud (Morus Alba L.), Frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Frunze de Ceai Negru (Camelia sinesis), Fructe de agriș (Ribes Uva-Crispa), Boabe de Cafea-verde (Coffea robusta), părți aeriene de Iarbă-de-lămâie (Cymbopogon citratus).

Ingredientele sale susțin digestia (Coriandru, Roiniță), ajutând la controlul greutații (Coriandru, frunzele de Senna și Ceai-negru, florile de Soc).

Frunzele de Afin contribuie la metabolismul glucidic, lipidic și proteic normal. Rădăcina de Ghimbir ajută la funcționarea normală a tractului intestinal și la starea de bine fizică a organismului, iar frunzele de Rozmarin susțin funcționarea normală a ficatului, contribuind la susținerea producerii de fluide digestive.

Mod de preparare și utlizare SICURO SLIM Forte Goji

Infuzie - 1 linguriță (cca.3g) produs vegetal se adaugă la 250ml apă clocotită sau 1 lingură (cca.6g) la 500ml, se lasă la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoară.

Se pot bea până la 3 căni/zi, înainte de mesele principale. Se recomandă o cură de maxim 3 luni de zile, cu o pauză de o lună.

Contraindicații SICURO SLIM Forte Goji

Sarcină, alăptare, copii sub 12 ani, persoanelor alergice la ingredientele din compoziția ceaiului.

SICURO SLIM Forte Indian Kino Ingrediente Compoziţie

Frunze de Senna (cassia angustifolia) , Flori de Tei (Tilia Europea) , Flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Fructe de Măceș (Rosa canina), Fructe de Aronia, (Aronia melanocarpa), Bucăți de Măr (Malus pumila), Frunze de Roiniță (Melissa officinalis), Frunze de Ceai-negru (Camelia sinensis), Fructe de Agriș (Ribes uva-crispa), Bucăți de Mango (Mangifera indica fructus), Frunze de Dud (Morus alba L.), Frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Bucăti de Ananas (Ananas sativus), Boabe de Cafea-verde (Coffea robusta), Bucati de Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum).

Ingredientele sale (frunzele de Senna și de Ceai negru) mențin greutatea corporală.

Florile de Tei (Tilia europea) sunt utilizate tradițional la susținerea digestiei, ajutând la susținerea funcției normale a ficatului și contribuind la susținerea producerii de fluide digestive.

Frunzele de Roiniță (Melissa officinalis) contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal și la starea de bine fizică a organismului, mențin echilibrul hormonal natural al corpului.

Fructele de Măceș (Rosa canina) ajută la susținerea digestiei și  contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Scorțișoara (Cinnamomum zeylanicum)  poate ajuta la menținerea nivelului normal al glucozei sanguine și la o greutate normală.


Rozmarinul (Rosmarinus officinalis) susține drenajul hepatobiliar, menține funcțiile fiziologice de purificare, susține funcția tractului intestinal.

Mod de preparare și utlizare SICURO SLIM Forte Indian Kino

Infuzie - 1 linguriță (cca.3g) produs vegetal se adaugă la 250ml apă clocotită sau 1 lingură (cca.6g) la 500ml, se lasă la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoară.

Se pot bea până la 3 căni/zi, înainte de mesele principale. Se recomandă o cură de maxim 3 luni de zile, cu o pauză de o lună.

Contraindicații SICURO SLIM Forte Indian Kino

Sarcină, alăptare, copii sub 12 ani, persoanelor alergice la ingredientele din compoziția ceaiului.
MAI POTI CITI