Sorin Grindeanu mesaj pe Facebook în care vorbește despre frământări interne în PSD

Sorin Grindeanu se implică în lupta pentru putere din PSD. Apelul fostului premier pentru partid apare într-o postare pe contul sau de FaceBook.

Sorin Grindeanu afirmă că nu e momentul unor lupte inutile și dă de înțeles că se va implica „întru-un proiect serios și corect”.

Mesajul lui Grindeanu apare în contextul în care în partid social democrat au reînceput luptele pentru putere, înaintea Congresului, numele lui Grindeanu fiind vehiculat pentru șefia PSD.

În Partidul Social Democrat au reînceput jocurile de culise, odată cu apropierea iminentă a Congresului unde va fi aleasă o conducere statutară care să ducă partidul în alegerile locale și parlamentare din 2020.

sorin grindeanu se implica in lupa interna pentru putere din psd


Congresul extraordinar al PSD ar putea avea loc în iunie sau iulie 2020 în funcție de evoluția pandemiei.

În PSD se înmulțesc deja criticile la adresa conducerii interimare asigurate de cuplul Ciolacu-Stănescu, iar unii liderii caută deja variante pentru o nouă conducere, după Congres.

"Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești..." a scris fostul premier Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.