TOP cazare Vama Veche aproape de plajă cu sau fără tichete de vacanța

Recomandări cazare în Vama Veche Constanța aproape de mare şi plajă, pensiuni și căsuțe Vama Veche cu cazare cu sau fără tichete de vacanta care beneficiază pe forumurile de turism de impresii şi recenzii bune de la turiştii care şi-au petrecut vacanta aici.

1) Cazare în Vama Veche Hotel Golden Sea 2 stele

Situat într-o locație liniştită, pe şoseaua 39/E87, Hotelul Golden Sea din Vama Veche se află la doar 5 minute de mers pe jos de plajă.

Hotelul Golden Sea oferă turiștilor cazare în camere cu băi private, internet WiFi gratuit şi parcare gratuită.

În faţa hotelului Golden Sea există o terasă, unde puteţi savura o băutură sau puteţi citi o carte din bibliotecă.

cazare vama veche plaja cu tichete de vacanta casute

In curte exista un frigider de unde poți lua apa, bere sau suc care se plătesc separat la pret un pret normal, nu ca cel de la market-uri.

De asemenea, la hotel există un mic magazin ce vinde tricouri pictate manual, bijuterii şi suveniruri.

Autobuzele spre Mamaia şi Constanţa opresc la aproximativ 50 de metri de Hotelul Golden Sea.

Turiștii apreciază în recenziile lor liniștea, curățenia, gazde amabile, amplasare excelentă, parcare, prețul bun.

2) Cazare în Vama Veche Bungalow camping Goa Can

Goa Can se află în Vama Veche şi oferă turiștilor cazare cu acces gratuit la internet WiFi şi o grădină cu loc de joacă pentru copii şi vedere la mare.

La proprietate există o parcare privată. Bungalourile din lemn oferă duş şi au acces la o terasă.

a) Bungalow Double with Shower & Sofa

b) Bungalow King with Shower

c) Bungalow Twin with Shower

Turiștii apreciază în recenziile lor ca Goa Can este un camping foarte aproape de mare si de plaja, un loc linistit si neaglomerat (fata de alte campinguri din zona). Locatia are atmosfera vamei, patul este foarte confortabil, apa calda prezenta tot timpul iar amabilitatea gazdei este de apreciat.

3) Cazare în Vama Veche Hotel The Old Border


cazare vama veche card de vacanta pareri forum booking

The Old Border este un hotel de tip boutique cu tematică marină situat în Vama Veche. Proprietatea pune la dispoziţie atât facilităţi de grătar, cât şi o grădină.

Acesta oferă camere cu aer condiţionat, baie privată şi un mini-frigider. Oaspeţii hotelului The Old Border beneficiază gratuit de cafea, ceai şi fructe.

The Old Border din Vama Veche are vedere la mare, un loc de joacă pentru copii, iar în toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Personalul recepţiei poate oferi informaţii despre zona înconjurătoare.

Turiștii apreciază locația excelentă, intr-o zona linistita, departe de agitatia Vamii, locurile de parcare la disecreție. Proprietarii șii personalul sunt foarte amabili si zâmbitori.