Treceți la conținutul principal

TOP Cazare VILE 4 stele în Buşteni cu recenzii şi impresii pozitive pe forumurile de turism

Recomandări cazare Bușteni pensiuni 4 stele, vile de patru stele din Buşteni care beneficiază pe forumurile de turism de impresii şi recenzii bune de la clienţi.

1) Villa Ermitage 4 stele Buşteni 

Situată în orașul pitoresc de munte Bușteni, Villa Ermitage este înconjurată de Munții Bucegi, fiind la o plimbare de doar 5 minute de Telecabina Babele din Bușteni.

Villa Ermitage din Buşteni are o grădină în stil japonez cu patio și parcare privată gratuită.

Toate camerele Vilei Ermitage au TV cu ecran plat, baie privată cu duș și balcon sau loggie. Podeaua frumoasă din lemn și ferestrele orientate spre sud creează o atmosferă caldă.

forum recomandari cazare 4 stele busteni

Restaurantul servește specialități tradiționale românești într-o sală de mese elegantă, cu ferestre mari cu deschidere spre grădină. Oaspeții pot savura o varietate de băuturi la bar sau în fața șemineului.

Villa Ermitage din Buşteni oferă vedere la monumentul comemorativ Crucea Eroilor din apropierea vârfului Caraiman.

Villa Ermitage din Buşteni a primit un scor foarte mare în recenziile turiştilor pentru paturile sale confortabile.

2) Vila Il Piccolo Castello 4 stele Bușteni 

Situată la poalele Munților Bucegi și amplasată într-o clădire istorică din 1800, care este, de asemenea, inclusă în patrimoniul românesc, Vila Il Piccolo Castello Bușteni oferă cazare cu o grădină cu facilități de grătar. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele unităţii de cazare.

Toate camerele de la Vila Il Piccolo Castello Buşteni au TV prin cablu, zonă de relaxare şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite.

Din unele camere ale Vilei Il Piccolo Castello vă puteți bucura de vedere la munte. Un Lounge comun și o bucătărie comună bine echipată sunt, de asemenea, disponibile.

Vila Il Piccolo Castello Bușteni  se află la 1 km de zona de schi Kalinderu şi la 1,8 km de telegondolă. Cea mai apropiată gară este la 500 de metri. Bran și faimosul castel sunt la 38 km de această proprietate, iar în Brașov se poate ajunge în 35 km.

Situată într-una dintre cele mai apreciate zone din Buşteni, Vila Il Piccolo Castello are un scor excelent pentru locație în recenziile turiştilor.

3) Vila Castel Cantacuzino 4 stele Buşteni

Situată la aproximativ 19 minute de mers pe jos de pârtia de schi Kalinderu, Vila Castel Cantacuzino se află în grădina Castelului Cantacuzino și oferă vedere la munte, grădină și terasă. Proprietatea pune la dispoziție bar și restaurant.

Vila Castel Cantacuzino are living și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Proprietatea include zonă de luat masa și chicinetă cu frigider și prăjitor de pâine.

Puncte de atracție renumite, cum ar fi Castelul Cantacuzino, Fun Park Kalinderu și telegondola, se află în apropierea vilei. Tariful de cazare include accesul gratuit la Castelul Cantacuzino.

Personal deosebit de amabil, priveliste unica, confort deosebit. O experienta deosebita!

4) Vila The Ghetto 4 stele, Buşteni

impresii cazare pensiuni 4 stele busteni in centru

Pensiunea The Ghetto se află în Buşteni, la 300 de metri de pârtia de schi Kalinderu.

Oferă WiFi gratuit, grădină cu facilități de fitness în aer liber și grătar gratuit, precum și recepție deschisă non-stop. Există locuri de parcare gratuite, iar gara Buşteni se află la 1 km.

Camerele de la The Ghetto oferă TV cu ecran plat şi canale prin satelit, zonă de relaxare și baie privată cu duș. De asemenea, există zonă de lounge comună, cu șemineu și canapea.

La aproximativ 300 de metri de vila The Ghetto se găseşte un restaurant, iar la 7 minute de mers pe jos este un magazin alimentar.

Turiştii apreciază în recenziile şi impresiile lor că proprietarul The Ghetto  este o persoana foarte prietenoasa și minunata iar camerele sunt curate și superbe.
MAI POTI CITI