Treceți la conținutul principal

Viorel Cataramă VREA sa se INFECTEZE voluntar cu noul CORONAVIRS. Ce raspuns a primit de la spitale.

Omul de afaceri Viorel Catarama SOCHEAZA! Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, vrea să fie infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Viorel Cataramă insistă să se infecteze cu SARS-CoV-2. Asta după ce a anunţat că psihoza statului în casă a fost o măsură greşită pentru România, el vrea să demonstreze că nu păţeşte nimic dacă se îmbolnăveşte cu coronavirus.

Ni s-a injectat frică. De frică am renunţat foarte uşor la drepturile şi libertăţile fundamentale pe care le avem prin constituţie. Coronavirus există, va exista şi după 15 mai şi după 15 iunie 2020”, a declarat Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

viorel catarama vrea sa fie infectat voluntar cu noul coronavirus
  

Până acum Viorel Catarama a trimis solicitări de a se interna voluntar la trei spitale din Bucureşti unde sa se infecteze voluntar cu noul coronaviurs, însă, a primit doar un singur răspuns.

Este vorba de Colentina, Balş şi Babeş. Am primit un singur răspuns de la unul din cele trei spitale, negativ. Celelalte două spitale nu mi-au răspuns nimic. Înţeleg că nu există un protocol pentru astfel de solicitare. Înţeleg că se merge pe ideea că spitalele sunt unităţi care trebuie să trateze pacienţi nu să-i îmbolnăvească. Numai că, eu cred că se acţionează din frică”, a declarat omul de afaceri Viorel Catarama.
MAI POTI CITI