WIKI JESSICA GOICOECHEA înaltime, iubit. Biografie vedeta de Instagram cu 1 milion de urmăritori.

Vezi care este biografia JESSICA GOICOECHEA și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are JESSICA GOICOECHEA. Cele mai frumoase poze cu JESSICA GOICOECHEA le gasiti pe pagina ei de Instagram www.instagram.com/goicoechea

Numele ei este JESSICA GOICOECHEA si a avut cea mai rapidă ascensiune a unui supermodel.

Interesată de la cea mai fragedă vârstă de lumea modellingului superbă spanioloaica nu s-a lăsat până nu și-a realizat visul.

Nu prea i se dădeau șanse si asta pentru ca la 1,67 cm înălțime nu avea datele potrivite pentru a activa in lumea modellingului.

Trasaturile angelice un corp zvelt și ambiția nemăsurată au fost atuurile  tinerei ce traieste in SPANIA.
JESSICA GOICOECHEA wiki vedeta de instagram

Habar nu avea JESSICA cum i se va schimba viața. A postat poze pe INSTA si de aici numărul tot mai mare de tineri interesați de frumusețea domnișoarei.

Era o adolescentă cand a semnat primul contract de modelling. JESSICA GOICOECHEA a aparut in reviste ca : ELLE, VOGUE, ESQUIRE si DT.

Este imaginea unor branduri ca : RIMMEL LONDON, PUMA , CALVIN KLEIN si VICTORIA S SECRET.

JESSICA a devenit antreprenoare si a lansat propriile colecții de haine  "GOI" by JESSICA GOICOECHEA si brandul de cosmetice GOI COSMETICS.

Atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul universul conspira sa iti dea puterea de a-ti realiza visele. Chiar si atunci cand totul pare imposibil.

Parca este un motto al JESSICAI. S-a luptat mult cu ceea ce numim conservatorismul unora care nu o vedeau potrivită sa lucreze ca si model considerand-o prea scunda.

Dar ea a perseverat. A umblau un pic la nas si buze. In rest are grija sa fie bronzata lucru ce ii vine vine si ii pune in evidenta ochii mari și verzi.

Trup sculptat și o minte brici. Masoara 1,67cm si are 54 de kg. S-a nascut la BARCELONA la 22 ianuarie 1996.
JESSICA GOICOECHEA BIOGRAFIE IUBIT INALTIME

Zilnic visează la un mic dejun copios. Ce înseamnă copios? Într-o zi bea lapte si in alta mananca doar cereale. De la sine inteles ca se mentine prin sport.

Măsurile ei sunt  81-60-84 si marimile la haine  in US 2- UK-4 si UE-32. La incaltaminte poarta 37 pentru UE, 4 UK si 4 USA.

Ceea ce este curios nu sunt date despre familia ei nu se stie dacă mai are frați si surori. Cel mai probabil nu a urmat cursurile vreunei facultăți.

Are 1,2 milioane de urmaritori iar cariera ei este in plina ascensiune. Vom mai auzi sigur de numele JESSICA GOICOECHEA.